ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σμίγουν οι Αργεντίνοι

Σμίγουν οι Αργεντίνοι

Στο σημερινό παιχνίδι με το Φωκικό, οι τρεις Αργεντίνοι θα αγωνιστούν μαζί για πρώτη φορά.

Απαντες αποκτήθηκαν τη θερινή μεταγραφική περίοδο πολύ απλά για να κάνουν τη… διαφορά. Προσθέτοντας στην ομάδα εμπειρία και την κατάλληλη «δόση» ποιότητας που διαθέτουν.

 

Από τις 12 Οκτωβρίου που υπήρξε εκκίνηση πρωταθλήματος και μέχρι τον αγώνα με τον Αιγινιακό ουδέποτε αγωνίστηκαν μαζί στην αρχική ενδεκάδα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφθασε και στο σημερινό παιχνίδι με το Φωκικό οι τρεις Αργεντίνοι σμίγουν για πρώτη φορά. Ο Μπαρτολίνι, ελλείψει και του Στάμου, θα αποτέλεσει μαζί με τον Ζιαμπάρη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Ρομάνο θα είναι ο επιτελικός μέσος για τον Ηρακλή και ο Περόνε αυτός που θα ηγηθεί της επίθεσης.

 

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις αλλά και το σύστημα που θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος; Ο 43χρονος τεχνικός Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύτηκε για το αν θα χρησιμοποιήσει δίδυμο στην επίθεση τους συνδεδεμένους με τα αντίπαλα δίχτυα Λουκίνα και Περόνε. Με τον σχηματισμό να αλλάζει σε 4-4-2.

 

Το πιο πιθανό όμως είναι το σύστημα να μην αλλάξει, παραμένοντας δηλαδή το επιτυχημένο βάσει προηγούμενων αποτελεσμάτων 4-2-3-1. Με τους Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Ζιαμπάρη, Μπαρτολίνι, Σαραμαντά, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδη, Τσιλιανίδη, Πασά, Ρομάνο και Περόνε να είναι οι επικρατέστεροι να ακούσουν τα ονόματά τους από τον Κιλκισιώτη τεχνικό για να ξεκινήσουν την αναμέτρηση.

X