ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σκουρτόπουλος: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι με Τσεχία»

Σκουρτόπουλος: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι με Τσεχία»

Τι δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Εμπειρία ζωής χαρακτήρισε το παιχνίδι με τις ΗΠΑ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποστηρίζοντας ότι εάν η Εθνική δεν ήταν τόσο άστοχη ίσως να ήταν πιο κοντά στο σκορ.

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε ότι το παιχνίδι με την Τσεχία είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του ενώ τόνισε ότι δε θα είναι εύκολο αλλά θα εμφανιστούν έτοιμοι για να κερδίσουν.


Οι δηλώσεις του:

 

«Το περιμέναμε, μπορεί να είσαι 50 χρόνια στο γήπεδο και να είναι ένα παιχνίδι ζωής. Είπαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να χαρούμε το παιχνίδι. Στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά, μας βγήκε η ζώνη. Με τα δυνατά χέρια των Αμερικανών είναι δύσκολο να βρεις λύσεις. Στα ανοιχτά σουτ έπρεπε να έχουμε ένα μίνιμουμ 10% περισσότερη ευστοχία. Αν εξαιρέσεις επτά πόντους στο τέλος τους κρατήσαμε κάτω από τους 65 πόντους. Αν έμπαιναν ένα-δύο σουτ σε συγκεκριμένο τάιμινγκ. Μετά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Δευτέρας και θέλαμε να κρατήσουμε πιο φρέσκα τα παιδιά».

 

«Ο πάγκος της Αμερικής δεν μπορεί να γίνει καλύτερος. Πρέπει να μας παραδειγματίσει ο τρόπος συμπεριφοράς προς όφελος της ομάδας τους. Δείχνουν πώς πρέπει να το χειριζόμαστε. Είναι τιμή για εμάς και για όλους».

 

Για την Τσεχία: «Αλλο παιχνίδι και αντίπαλος. Άλλη πίεση και προσανατολισμός. Εμείς έχουμε στα χέρια μας μία ευκαιρία, όχι εύκολη. Να έχουμε κοντή μνήμη και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο αλλά εφικτό. Να είμαστε πιο ομαδικοί και ισορροπημένοι. Το δίδυμο Καλάθης-Σλούκας θα είναι περισσότερη ώρα μαζί».

X