ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σκουρτόπουλος - Μίσσας: «Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν»

Σκουρτόπουλος - Μίσσας: «Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν»

Για το θέμα τη μη κλήσης των Παππά και Αγραβάνη αλλά και τις αντιδράσεις αυτών μίλησαν οι Σκουρτόπουλος και Μίσσας

Θέση για τις αντιδράσεις των Νίκου Παππά και Δημήτρη για τη μη κλήση τους στην Εθνική πήραν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος και Κώστας Μίσσας.

 

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι κλήσεις στη γαλανόλευκη γίνονται καθαρά με αγωνιστικά και λειτουργικά κριτήρια ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν κρατά κακία σε κανέναν.

 

«Δεν έχει κάποια λογική με βάση αυτά που ακούγονται. Καλέσαμε τέσσερα παιδιά από τον Ολυμπιακό που είναι βάση της Εθνικής. Θα μπορούσαν να είναι και ο Μπόγρης ή ο Τολιόπουλος. Εγώ δεν έχω πει κάτι. Δεν μπορούμε να λέμε τα ίδια πράγματα για τον Παππά και τον Αγραβάνη. Είναι μήνυμα σε Παππά και Αγραβάνη η μη κλήση τους στην ομάδα. Με τον Γιώργο Μπόγρη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα, όσο είμαι εγώ στην Εθνική».

 

Συνέχισε, λέγοντας: «Τα κριτήρια είναι πολλά. Υπάρχει το αγωνιστικό και το λειτουργικό. Δεν ζητάμε υποταγές ούτε δηλώσεις. Θα μπορούσε να λυθεί όπως κι άλλα πράγματα. Για να γίνει επεισόδιο πρέπει να συμμετέχουν δύο, εγώ δεν συμμετείχα. Ούτε καν άκουσα τι είπε ο Παππάς. Από αλλού το πληροφορήθηκα. Εμείς ξεκινάμε μια προσπάθεια, τα κριτήρια είναι αγωνιστικά και λειτουργικά και έχουμε τη δυνατότητα να καλέσουμε πολύ κόσμο μελλοντικά, αν αυτοί ανταποκριθούν. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν».

 

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Κώστας Μίσσας τονίζοντας ότι έχει αδυναμία στον Παππά και πιστεύει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

 

«Εγώ ποτέ δεν θα έβγαινα και θα έλεγα για οποιονδήποτε παίκτη οτιδήποτε. Η δική μου λογική είναι ξεκάθαρα προστασίας. Θέλω όταν συναντιέμαι με κάποιον να τον κοιτάζω στα μάτια. Θέλω να το κλείσουμε το κομμάτι αυτό. Τα ‘παράθυρα’ σου δίνουν τη δυνατότητα κάποια πράγματα να αλλάξουν, από τη στιγμή που υπάρχει δεκτικότητα και αλλάξουν κάποια πράγματα. Η Εθνική είναι τελείως διαφορετική από την ομάδα. Πρέπει να διαχειρίζεσαι αυτό που έχεις μέσα σου πάντα θετικά. Δεν κρατά κανείς κακία σε κανέναν. Να είμαστε ξεκάθαροι».

 

Για το αν μίλησε με τον Παππά μετά το Ευρωμπάσκετ είπε: «Με το Νίκο μιλάω τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Μιλάω σε πολλά επίπεδα και σε πολλές λογικές. Το θέμα είναι διαχείρισης πραγμάτων και δεδομένων. Για την μπασκετική του ικανότητα ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη δεν τα λέω τώρα, τα λέω από το 2009 και το 2010. Εγώ έχω μια φοβερή αδυναμία στον συγκεκριμένο παίκτη, οπότε μπορεί κάποιες φορές να είμαι επιεικής».

X