ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σκληρό μπρα ντε φερ με Κάνιας

Σκληρό μπρα ντε φερ με Κάνιας

Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μέσο για την παραμονή του στην Τούμπα

Τα μέτωπα των ανανεώσεων βρίσκονται στο προσκήνιο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπαθούν να τα κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μία από τις περιπτώσεις είναι του Χοσέ Κάνιας, που είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του κορμού της τελευταίες τριετίας και, άρα, σημαντικό γρανάζι του συνόλου που έχει φτιάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Η διαπραγμάτευση με τον Ισπανό μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτές οι γραμμές ήταν ένα σκληρό μπρα ντε φερ. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στα λεφτά που έπαιρνε ο Κάνιας (περίπου 500.000 ευρώ ετησίως) και περιμένει την τελική απάντηση του. Από χθες το απόγευμα υπήρξαν συνεχείς επαφές, όμως, έως αργά το βράδυ το ζήτημα δεν είχε παρουσιάσει οριστική εξέλιξη. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι έχει εκφραστεί θετικά για όλους τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε την περασμένη χρονιά, θέλοντας να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί τους. Πιστεύει πολύ στη χημεία και στα δεμένα αποδυτήρια και γι’ αυτό δεν θέλει να γίνουν πολλές αλλαγές που θα διατατάξουν τις ισορροπίες σε πολλά επίπεδα.

 

Ο Κάνιας είναι ικανοποιημένος από τη θητεία του στον Δικέφαλο και αυτό που μένει να φανεί είναι αν το θέμα κλείσει άμεσα ή αν καθυστερήσει.

X