ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι σκέψεις της διοίκησης και η προσμονή του κόσμου

Οι σκέψεις της διοίκησης και η προσμονή του κόσμου

Για ποιο λόγο καθυστερούν οι εξελίξεις στον Απόλλωνα και τι περιμένουν διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι

Εχει συμπληρωθεί μήνας που δεν κινείται τίποτα στον Απόλλωνα Πόντου, γεγονός που αρχίζει να δημιουργεί αίσθημα της ανησυχίας στον κόσμο.

 

Περισσότερο η ανησυχία έχει να κάνει με το πώς θα κινηθεί η διοίκηση για τη νέα σεζόν, αλλά και το αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν αλλαγές  σε διοικητικό ή και ιδιοκτησιακό επίπεδο, καθώς έχει αναπτυχθεί σχετική φημολογία. Σε στάση αναμονής βρίσκονται και οι  ποδοσφαιριστές που σε νέα επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ενημερώθηκαν πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να γνωρίζουν ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι όχι, αλλά και για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες (τα συμβόλαια τυπικά ολοκληρώνονται 30 Ιουνίου). Βέβαια, η αλήθεια είναι πως σε καμία ομάδα δεν έχει δρομολογηθεί ουσιαστικά εξέλιξη και όλες ακόμη τηρούν στάση αναμονής, λόγω των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που εχει αλλάξει σε αυτό το διάστημα είναι η πολύ πιθανή αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος συνεχίζει ως πρώτος προπονητής στην Τρίγλια.

 

Επιπροσθέτως, από τη διοίκηση περιμένουν νέα από τη Λίγκα (είναι γνωστό ότι έχει ζητήσει μη επικύρωση της βαθμολογίας λόγω των δικαστικών μετώπων), όμως το συμβούλιο, όπως και η γενική συνέλευση θα αργήσουν ακόμη (μετά τις 5 Ιουλίου). Συνεπώς, είναι αμφίβολο αν μπορεί κάποιος να περιμένει κάτι ουσιαστικό από αυτό το μέτωπο. Από τη στιγμή που το πλάνο αναδιάρθρωσης όπως όλα δείχνει ναυαγεί, τότε λογικά δε θα αλλάξουν και πολλά για τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα Όπερ σημαίνει ότι εφόσον υπάρξει το ίδιο μπάτζετ, η ομάδα θα πάει εκ νέου για πρωταθλητισμό. Όλα αυτά θα κριθούν όμως μέσα στις επόμενες μέρες, όταν και θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις.

 

Από τη διοίκηση διαρρέει πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε διοικητικό επίπεδο. Αλλωστε και στο ιδιοκτησιακό τι να αλλάξει από τη στιγμή που ο Αλεξ Κάλας δεν είναι τυπικά ιδιοκτήτης της ομάδας. Οι μέτοχοι είναι άλλοι και μετά από συζήτηση μαζί τους θα καθοριστεί και το μπάτζετ της νέας σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Τώρα αν θα προκυψει κάποιο ενδιφέρον για την ΠΑΕ, είναι μια άλλη συζήτηση που δεν φαίνεται πως έχει τεθεί, τουλάχιστον επίσημα. Από πλευράς φακέλου αδειοδότησης από την  ΠΑΕ  λένε πως όλα είναι όπως πρέπει και όλα  τακτοποιημένα. Το μόνο που πρέπει ουσιαστικά να διευθετηθεί είναι οι τελευταίες περσινές εκκρεμότητες και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Η ωρα των ανακοινώσεων λέγεται πως δεν αργεί.

X