ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σκέφτεται τη φυγή από τον Ολυμπιακό ο Οφόε»

«Σκέφτεται τη φυγή από τον Ολυμπιακό ο Οφόε»

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο μέσος του Ολυμπιακού σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τη χώρα μας. Διαβάστε γιατί.

Σκέψεις αποχώρησης από τον Ολυμπιακό φέρεται να κάνει ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα nieuwsblad.be

 

Η αιτία δεν είναι αγωνιστική αλλά η διάρρηξη και η ληστεία που έγινε στο σπίτι του. To γεγονός έχει στοιχίσει ψυχολογικά στον ίδιο και την οικογένειά του που, σύμφωνα με τους Βέλγους, θέλουν να φύγουν από τη χώρα μας.


«Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

 

«Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα». 

X