ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Αστέρα, ούτε με VAR

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Αστέρα, ούτε με VAR

Ο Κουμπαράκης παρά τη χρήση του VAR δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Μπαράλες από τον Ελ Αραμπί

Ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Ελ Αραμπί τράβηξε από τη φανέλα τον Μπαράλες και τον γκρέμισε μέσα στην περιοχή. Ο επιθετικός της ομάδας της Αρκαδίας παρακάλεσε τον διαιτητή να δει το VAR αλλά που να ήξερε...

 

Ο απίστευτος Κουμπαράκης ενημερώθηκε πως κάτι έχει γίνει, πήγε να δει το VAR και ενώ όλοι περίμεναν να υποδείξει την εσχάτη των ποινών, αυτός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Απίστευτα πράγματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 

 

Προκύπτει, όμως και ένα τεράστιο θέμα. Τι είδε τελικά ο Κουμπαράκης; Είδε το replay που η Nova έδειξε μόλις μια φορά τηλεοπτικά και μετά επέλεξε τα... μακρινά πλάνα; Το είδε και δεν υπέδειξε το προφανές; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα γιατί φαίνεται πως το Πρωτάθλημα πάει να τιναχθεί στον αέρα με το καλημέρα.

 

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με την Κράσνονταρ όπου και πάλι η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς ευνοήθηκε και πάλι μέσω του VAR.

 

Δείτε το πλάνο που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης (τα δικαιώματα του βίντεο και των αγώνων του Ολυμπιακού ανήκουν αποκλειστικά στο συνδρομητικό κανάλι της Nova)

 

X