ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σκανάρει» χαφ για το καλοκαίρι

«Σκανάρει» χαφ για το καλοκαίρι

Ο Μάριο Μπράνκο έχει ήδη συμπληρωμένη λίστα με υποψηφίους στόχους για τη μεσαία γραμμή ενόψει καλοκαιριού

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει. Ο Μάριο Μπράνκο έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Δικέφαλο από το καλοκαίρι και, σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, σε πρώτη φάση έχει εστιάσει κυρίως σε περιπτώσεις μέσων.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε τις τελευταίες μέρες ραντεβού με ατζέντηδες για να πληροφορηθεί όλα τα δεδομένα που αφορούν σε συγκεκριμένους παίκτες και ήδη έχουν επιλεγεί οι πρώτοι στόχοι. Μάλιστα, έχουν αρχίσει και οι διερευνητικές κρούσεις. Από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Μπράνκο είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι να “κλείσουν” μεταγραφές με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου για να πάρουν μέρος από την αρχή της προετοιμασίας.

 

Όπως έχουμε γράψει και πριν λίγες μέρες, ο ΠΑΟΚ ψάχνει για δύο μέσους, καθώς ο Μαουρίσιο είναι εκτός μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο Βέρνμπλουμ είναι άγνωστο πώς θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, ο Κάνιας είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, ενώ η προοπτική αγοράς του Ολιβέιρα από την Πόρτο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παράλληλα, είναι ακόμη ανοιχτή η συζήτηση με τον Σάκχοφ, χωρίς να έχει χαθεί η αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί σύντομα συμφωνία για ανανέωση.

 

Εκτός από περιπτώσεις μέσων στα χέρια του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει και περιπτώσεις ακραίων μπακ. Μία από αυτές αφορά πολύ ηχηρό όνομα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Γαλλία.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (7/4)

X