ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σύσκεψη κορυφής στο Ιβανώφειο, παραμένει η διαφωνία Δρακόπουλου-Μέξα!

Σύσκεψη κορυφής στο Ιβανώφειο, παραμένει η διαφωνία Δρακόπουλου-Μέξα!

Σύσκεψη που κράτησε πάνω από 4 ώρες έγινε στο Ιβανώφειο για το θέμα που έχει προκύψει για τον σχεδιασμό του ρόστερ

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης


Σύσκεψη που κράτησε πάνω από 4 ώρες έγινε στο Ιβανώφειο για το θέμα που έχει προκύψει για τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Τόσο ο Κώστας Μέξας, όσο και ο Θόδωρος Δρακόπουλος συζήτησαν για το τι μπορεί να γίνει και πόσο μπορούν να ξεπεραστούν οι διαφωνίες.

 


Οπως ανέφερε και χθες η “Μ”, το πρόβλημα εστιάζεται στο πόσο θα διατηρηθεί κάποιο κομμάτι από τον περσινό κορμό, οπότε μένει να φανεί κατά πόσο τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει συνέχεια της συμπόρευσης, που έφερε την άνοδο.

 

Φυσικά, το γεγονός πως χθες δεν ξεπεράστηκε ολοκληρωτικά η όποια διαφωνία πάει ακόμα πιο πίσω την υλοποίηση του προγραμματισμού, αλλά χρόνος ακόμα υπάρχει. Οχι όμως άπειρος...

 

Το πιθανότερο είναι να μείνουν και κάποιοι παίκτες από την προηγούμενη χρονιά, ενώ η παραμονή του Κώστα Μέξα στο τιμόνι της ομάδας θα ήταν η πιο δίκαιη εξέλιξη.

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσουν οι πλευρές τη συνεργασία τους, αφού δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για διαφωνίες ενόψει του προγραμματισμού για την Α1.

X