ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σύσκεψη οικονομικής εξασφάλισης στη Μίκρα

Σύσκεψη οικονομικής εξασφάλισης στη Μίκρα

Αύριο το απόγευμα στα γραφεία ο στόχος της συγκέντρωσης του ποσού

Το οικονομικό συνεχίζει να ειναι το «Α και Ω» για τον Ηρακλή της νέας σεζόν. Η βασική προτεραιότητα των «κυανόλευκων» είναι να συγκεντρωθούν οι περίπου 320.000 ευρώ που απαιτούνται για τη δημιουργία του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ.

 

Η διαδικασία σύστασής της μπορεί να ξεκινήσει μετά τις δικαστικές αποφάσεις για την έναρξη της εκκαθάρισης και το βάρος πέφτει αποκλειστικά στο οικονομικό. Η αυριανή μέρα αυτονόητα αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθεια αυτή. Όπως μεταφέρθηκε και στη χθεσινή «Μ» επικρατεί αισιοδοξία μετά τις επαφές που έγιναν με επιχειρηματίες της «κυανόλευκης οικογένειας» και αύριο το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα, στην οποία πρόκειται να βρεθούν οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού τμήματος και επιφανείς οικονομικά Ηρακλειδείς που έχουν δείξει πρόθεση για να συνδράμουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

 

Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη Football League και υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι 10 ημέρες πριν την (μη προσδιορισθείσα ακόμη) σέντρα του Πρωταθλήματος, ώστε να περάσει ο Ηρακλής από την πιστοποίηση, όπως και όλες οι ομάδες της κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ως τις 15 του μήνα περίπου 50.000 ευρώ για να προχωρήσουν στις άμεσες υποχρεώσεις τους που αφορούν στο αγώνιστικό, την προετοιμασία, τις προκαταβολές, το αθλητικό κέντρο κτλ.

 

Ο μεγάλος στόχος συνεχίζει να αποτελεί η εξεύρεση επενδυτή. Του ανθρώπου που θα στηρίξει οικονομικά στο μεγαλύτερο βαθμό το εγχείρημα. Που δεν έχει βρεθεί ακόμη, αλλά αναμένεται να απασχολήσει ως ζήτημα και στην αυριανή σύσκεψη.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/7)

X