ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η συνέντευξη του Μάτος πρέπει να γίνει κορνίζα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη του Μάτος πρέπει να γίνει κορνίζα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Οι απαντήσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού για τη ζωή του και τη φιλοσοφία του περί ποδοσφαίρου αποτελούν δίδαγμα για τους συμπαίκτες του.

Συγκλονιστική η συνέντευξη που παραχώρησε στο Τουmba Magazine o Λέο Μάτος. Μιλά για τις θυσίες που έκανε πιτσιρικάς για να κλωτσήσει μια μπάλα μην γνωρίζοντας εκείνη τη στιγμή ότι κάποια χρόνια αργότερα θα εξασφάλιζε το μέλλον των παιδιών του.

 

«Ξυπνούσα στις 04:30 το πρωί γιατί έπρεπε να πάρω το πρώτο δρομολόγιο και ν’ αλλάξω τρία λεωφορεία για να πάω στην προπόνηση έπειτα από τέσσερις ώρες. Γυρνούσα το μεσημέρι για να φάω, να διαβάσω τα μαθήματά μου και μετά να πάω στο νυχτερινό σχολείο. Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω, αλλά τότε ήταν πολύ δύσκολα. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο μου έδινε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω κάθε μέρα»

 

Και είπε ακόμη για τη ζωή στη φαβέλα: «Βλέπεις πράγματα που δεν πρέπει να βλέπει ένα παιδί. Κόσμο να σκοτώνεται μπροστά σου, κλέφτες, ξύλο, ναρκωτικά. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν θέλω να συζητάω πολύ γι’ αυτά έπειτα από τόσο καιρό». Διαφωνεί κανείς ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν κορνίζα σε αποδυτήρια πρώτης ομάδας αλλά και των ακαδημιών;

X