ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συνέλευση χωρίς εναλλακτικές λύσεις

Συνέλευση χωρίς εναλλακτικές λύσεις

Η διάψευση του ΠΟ Τρίγλιας άφησε ως μόνη εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους του Ηρακλή την περίπτωση του ΝΠΣ Βόλου.

Στην πρόσφατη συνάντηση των φορέων συζητήθηκαν οι δύο τότε περιπτώσεις που μπορούν να αποτελέσουν λύση για το «αύριο» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και επιλέχθηκε εκείνη της Τρίγλιας. Η διάψευση της ομάδας της Χαλκιδικής δημιουργεί εικόνα μονόδρομου.

 

Ο Π.Ο. Τρίγλιας με επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθάρισε πως «δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση» στο ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Ηρακλή. Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε δυσφορία στους «κυανόλευκους» που προσπαθούν να… ξεμπλέξουν την κατάσταση. Με τα σημερινά δεδομένα ενόψει της συνέλευσης της Δευτέρας δημιουργείται μια εικόνα μονόδρομου. Από τη στιγμή που «έκοψε γέφυρες» η Τρίγλια, αυτόματα άφησε στο τραπέζι και πάλι μόνο την περίπτωση του Βόλου.

 

Για να αλλάξουν τα δεδομένα θα πρέπει είτε να αλλάξει άρδην η κατάσταση στην περίπτωση της Τρίγλιας, είτε να εμφανιστεί κάποια άλλη εναλλακτική περίπτωση ομάδας που θα διαπραγματευτεί τον Α.Φ.Μ. της, τη θέση της στην κατηγορία που αγωνίζεται, για τον Ηρακλή. Ίσως ακόμη και ομάδα Γ’ Εθνικής (4ης κατηγορίας).

 

Στην περίπτωση του Βόλου η καταληκτική 24η Αυγούστου σταδιακά πλησιάζει, ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να διατηρεί την ίδια στάση εμμένοντας στην καταβολή 50.000 ευρώ από τις απαιτούμενες 150.000 της προκαταβολής και το (μεγάλο) ερωτηματικό παραμένει ως τις ασφαλιστικές δικλείδες μιας ενδεχόμενης συμφωνίας και ιδιαίτερα της συγκέντρωσης έπειτα του ποσού που θα απαιτεί αυτή μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X