ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συνεχίζουν στο πλάνο, ενώ τα σενάρια «τρέχουν»

Συνεχίζουν στο πλάνο, ενώ τα σενάρια «τρέχουν»

Στη Μίκρα εμμένουν στην προσπάθεια συσπείρωσης δυνάμεων, ενώ προμηνύονται «ζυμώσεις» στο ιδιοκτησιακό

 

Η στόχευση στη Μίκρα είναι ξεκάθαρη. Από την πρώτη στιγμή άπαντες μιλούσαν για την ανάγκη παρουσίας ισχυρού οικονομικού «παίκτη» για να δημιουργηθούν συνθήκες ανόδου «back to back». Ξεκίνησαν ωστόσο την προσπάθεια συσπείρωσης των «εσωτερικών δυνάμεων», δίχως να εξαρτώνται από την έλευση επενδυτή, αλλά και δίχως να την αποκλείουν. Δημιουργούνται ωστόσο σενάρια που προμηνύουν κρίσιμες ημέρες στο ιδιοκτησιακό.

 

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και οι επαφές για να κάνει τα πρώτα βήματά του ο Ηρακλής είναι σε προτεραιότητα από τους «κυανόλευκους». Ο προγραμματισμός της νέας σεζόν και επί του αγωνιστικού έχει ξεκινήσει με το αθλητικό κέντρο και την προετοιμασία και προχωρά με τις επικείμενες επαφές για το ρόστερ. Στη Μίκρα συνεχίζουν στο αρχικό τους πλάνο. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο προκύπτουν σενάρια και φήμες ενδεχόμενης εμπλοκής επενδυτών. 

 

Τούρκοι και Ουκρανοί

 

Τα σενάρια αυτά θέλουν επενδυτές ή ομάδες επενδυτών από το εξωτερικό να εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στον Ηρακλή. Οι φήμες δε, θέλουν ανθρώπους που προέρχονται από την Τουρκία και την Ουκρανία να έχουν τέτοιες σκέψεις. Υπήρξαν άλλωστε σχετικά δημοσιεύματα περί επενδυτικού ενδιαφέροντος για τον Ηρακλή, τις πρώτες ημέρες μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

 

Στη Μίκρα σημειώνουν πως δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο. Συνεχίζουν στο πλάνο τους για να θέσουν τις βάσεις της νέας σεζόν σ' όλα τα επίπεδα, αφήνοντας ανοικτό (όπως εξ αρχής τονίστηκε) ή και αναμένοντας επενδυτικό ενδιαφέρον. Εξάλλου, επίκειται και νέο ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, το οποίο δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, αλλά σ' αυτό αναμένεται να μεταφερθούν στοιχεία για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/6/18)

X