ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συνάντηση με Βασιλειάδη για χρέη και Καυτανζόγλειο

Συνάντηση με Βασιλειάδη για χρέη και Καυτανζόγλειο

Για τα χρέη του συλλόγου, αλλά και για το γήπεδο, μίλησαν οι άνθρωποι του Ηρακλή με τον Υφυπουργό Αθλητισμό

Συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, είχε η διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής, με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα τους το θέμα των χρεών του συλλόγου, αλλά και το Καυτανζόγελιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη είχαν σήμερα (14/11) εκπρόσωποι της προσωρινής διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής, στο περιθώριο της επίσκεψης του τελευταίου στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που έγιναν πρόσφατα στο Στάδιο, αλλά και σε άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, με πρώτο και κύριο φυσικά, αυτό των χρεών που δημιουργήθηκαν από συγκεκριμένα πρόσωπα και κρατούν δέσμιο τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

 

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, φάνηκε να αναγνωρίζει τις θετικές προσπάθειες και τα βήματα προόδου που έγιναν το τελευταίο διάστημα από την προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής και δεσμεύτηκε να επανεξετάσει σύντομα όλα τα ζητήματα που αφορούν τον «κυανόλευκο» σύλλογο».

X