ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συνάντηση Ηρακλή με Βασιλειάδη

Συνάντηση Ηρακλή με Βασιλειάδη

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το πρωτάθλημα της Football League

Παρών και μάλιστα ενεργά είναι ο Ηρακλής στις εξελίξεις της διοργανώτριας αρχής και στο καυτό θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου και των χρημάτων που περιμένουν οι ομάδες για να ξεκινήσουν το Πρωτάθλημα.

 

Το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Λεονταράς ήταν ένας από τους αυτούς που συναντήθηκαν χθες το βράδυ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Μάλιστα ο ίδιος κατέθεσε και τις απόψεις των κυανόλευκων για το συγκεκριμένο θέμα, ως το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό όνομα ομάδας της κατηγορίας. Εκτός όμως της συλλογικής συνάντησης για το μέλλον του Πρωταθλήματος το μέλος του ΔΣ είχε και κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Υφυπουργό. Ο τελευταίος εξάλλου ενημερώνεται για το τι συμβαίνει διοικητικά πλέον στον σύλλογο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την… επιστροφή του Ηρακλή σε ήρεμη και «ασφαλή» διοικητική κατάσταση.

 

Παράλληλα οι δύο άνδρες συζήτησαν και για κάποιες εκκρεμότητες που έχουν μείνει από την τελευταία χρονικά συνάντηση-με τη διοίκηση Πρωτοδικείου ακόμη-  όπως και για δεσμεύσεις του κ. Βασιλειάδη για χορηγία στους κυανόλευκους.

X