ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συνάντηση, ενημέρωση και απόφαση

Συνάντηση, ενημέρωση και απόφαση

Θανάσης Παπαδόπουλος και Αχιλλέας Μπέος εκτός απροόπτου θα τα πουν από κοντά την αυριανή ημέρα

 

Αποφασισμένος να συναντηθεί εκ του σύνεγγυς με τον Αχιλλέα Μπέο και τους ανθρώπους του ΝΠΣ Βόλος είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή, περισσότερο για να μάθει αν υπάρχει όντως διάθεση από τους Θεσσαλούς να δώσουν το ΑΦΜ και κυρίως ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

 


Αν δηλαδή όπως φημολογείται και… διαρρέεται ο κ. Μπέος θα απαιτήσει όλο το τηλεοπτικό συμβόλαιο της χρονιάς ή αν υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Ετσι και παρά τις συνεχείς διαψεύσεις των Θεσσαλών το ραντεβού των δύο πλευρών εάν δεν αλλάξει κάτι θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο. Αυτό που μένει να… φιξαριστεί είναι η ώρα και το ακριβές μέρος που θα γίνει αυτό.

 

Αλλωστε και όπως μετέφεραν διοικητικά στελέχη των κυανόλευκων στη «Μ» υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας εκτός του Θανάση Παπαδόπουλου και του Ηλία Θεοδωρίδη θα παρίσταται και ο Στάθης Καραντώνης.

 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ, με τον ίδιο να έχει ήδη συζητήσει τηλεφωνικά την κατάσταση με τον κ. Μπέο. Η παρουσία του άλλωστε κρίνεται απαραίτητη μιας και γνωρίζει πολύ καλά τι ισχύει με ανάλογα deal που αφορούν ανώνυμες εταιρείες, τα νομικά κωλύματα που υπάρχουν ενώ είναι παράλληλα αυτός που συνομιλεί με πολιτικά πρόσωπα και θεσμούς.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (9/5)

 

 

 

 

 

X