ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συνάντηση εκπροσώπων της Football League με Βασιλειάδη

Συνάντηση εκπροσώπων της Football League με Βασιλειάδη

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε στο σημερινό της φύλλο η Metrosport υπήρξαν υποσχέσεις από την πλευρά του υφυπουργού στη δίωρη συζήτηση

Οπως καταγράφει στο σημερινό της φύλλο η Metrosport, εκπρόσωποι ομάδων της Football League συναντήθηκαν χθες, Δευτέρα, στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Θέμα της συζήτησης;

 

Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, καθώς επίσης και η προσπάθεια από την πλευρά της Πολιτείας για να συνδράμει στην ενίσχυση των ομάδων για να υπάρξουν έσοδα στο επερχόμενο Πρωτάθλημα (2018-19). Στη συνάντηση έδωσε ασφαλώς «παρών» και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι από τους Δόξα Δράμας, Εργοτέλη, Καραϊσκάκη, Παναχαϊκής, Κισσαμικού και ΑΟΤ ήταν εκεί.

 

Στην πρόταση που έγινε για άμεση αναδιάρθρωση από τη νέα χρονιά, ο υφυπουργός επισήμανε ότι δεν «είναι στο χέρι μου και ότι εξαρτάται από την ΕΠΟ», ενώ συζητήθηκαν γενικότερα θέματα, που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Η συζήτηση κράτησε περίπου δύο ώρες και αυτό που επίσης προκύπτει είναι η προσπάθεια της Πολιτείας να συνδράμει – στο μέτρο του δυνατού – σε τηλεοπτικό (ΕΡΤ) και χορηγικό κομμάτι, τα οποία θα αγγίξουν συνολικά το 1,5 εκ. ευρώ.
X