ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σύμμαχος για τον Παντελίδη ο χρόνος που περνάει

Σύμμαχος για τον Παντελίδη ο χρόνος που περνάει

Ο Αρης έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται φαβορί για τον αγώνα της Λάρνακας - Αρθρογραφεί ο Βασίλης Μάστορας

 

Ο Αρης μπορεί να μην έκανε το απόλυτο στον προχθεσινό αγώνα με την Α.Ε Λεμεσού, αλλά δικαιούται να αισθάνεται ικανοποίηση για πολλά πράγματα που έγιναν σ’ αυτόν τον αγώνα. Πρώτον, ίσως μικρότερης αξίας από το αγωνιστικό αλλά σημαντικό, το γεγονός της συσπείρωσης του κόσμου του Αρη. Μέσα στο κατακαλόκαιρο και με αντίπαλο μία ομάδα που δεν θα την λες και εμπορική, ένα sold out δεν είναι κάτι που πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

 

 

Μετά μάλιστα και από τέσσερα χρόνια που ο Αρης βολόδερνε στην άγονη γραμμή των υποδεέστερων πρωταθλημάτων, λογικό θα ήταν να είχε ξενερώσει ο κόσμος του. Οπως φάνηκε όμως από την 4η θέση που κατέλαβαν στη σχετική λίστα των εισιτηρίων οι “κίτρινοι” κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-’19 και το προχθεσινό ρεκόρ, αποδεικνύεται η δυναμική που έχει η ομάδα.

 


Για το αγωνιστικό, πλην του αποτελέσματος, δεν θα πρέπει να υπάρχει δυσαρέσκεια. Σ’ έναν αγώνα που σηματοδότησε τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν μπορεί κάποιος να έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν ο αντίπαλος έχει ως στόχο να φύγει από το γήπεδο με τη μικρότερη δυνατή ζημία. Η Α.Ε. Λεμεσού φημίζεται για το μεσοαμυντικό της παιχνίδι και προχθές επιβεβαίωσε αυτή τη φήμη.

 


Κι εδώ μπαίνει ένα ζήτημα όσον αφορά τον αγώνα της Λάρνακας όπου θα πρέπει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προκειμένου να πάρουν την πρόκριση. Ποια θα είναι η εικόνα των Κυπρίων σ’ έναν αγώνα όπου θα πρέπει να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέψουν;

 


Ο Αρης παρότι βρήκε απέναντι του μία ομάδα που έπαιξε με δογματική ευλάβεια το 3-5-2 κατάφερε να δημιουργήσει 14 τελικές φάσεις εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν φάσεις για γκολ. Ο απολογισμός των προσπαθειών του λοιπόν ήταν εξαιρετικός και θα άγγιζε το ιδεατό αν πετύχαινε τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν το πέτυχε και πάει για μία δύσκολη μάχη στη Λάρνακα, για την οποία κρατάει δικαιωματικά τον τίτλο του φαβορί.

 


Ο πρόσθετος λόγος να αισθάνεται αισιόδοξος, η γενική εικόνα της ομάδας η οποία ήταν αισθητά καλύτερη απ’ αυτή του τελευταίου φιλικού με τον Ατρόμητο. Αρα ο χρόνος που μεσολαβεί, έστω αυτές οι έξι ημέρες, μέχρι τον επαναληπτικό αγώνα θα είναι πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αρης να διορθώσει τα λάθη που του στοίχησαν στον πρώτο αγώνα με την Α.Ε. Λεμεσού.

 

 

FOCUS

Ο κ. Ιωάννης Μπύρος προχωράει εξαιρετικά το σχέδιό του
να ενισχύσει την… μονοκρατορία του στη Δόξα Δράμας. Με τους όρους που βάζει για τη διαδοχή του ξέρει ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον, οπότε αποκτάει άλλοθι για ό,τι κι αν γίνει τη νέα χρονιά. Τι είχες Δόξα τι είχα πάντα, δηλαδή.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (27/7)

X