ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συμμαχία ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την αποκαθήλωση Περέιρα

Συμμαχία ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την αποκαθήλωση Περέιρα

Διατεθειμένοι να συνεργαστούν με στόχο να πετύχουν την εκδίωξη του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή από την ΚΕΔ εμφανίζονται οι «σύμμαχοι» ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Παγιώνεται η ποδοσφαιρική συμμαχία ΑΕΚ και Ολυμπιακού, η οποία πρωτοέκανε την εμφάνισή της φέτος στις εκλογές της Super League και, όπως φαίνεται, επεκτείνεται και σε άλλα ζητήματα που άπτονται των θεσμικών θεμάτων του ποδοσφαίρου.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» Ενωσίτες και Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και μέσω των επιρροών τους στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να επιχειρήσουν την αποκαθήλωση του Βίτορ Μέλο Περέιρα από την ΚΕΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλιστα, οι νεόκοποι «σύμμαχοι» εμφανίζονται να επιτυγχάνουν οριακή πλειοψηφία 9-8 συμβούλων στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο Περέιρα να δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση εκφράζοντας την επιθυμία να μην ανανεωθεί η συνεργασία του με την Ομοσπονδία.

 

Σε κάθε περίπτωση αποχώρησης του Περέιρα, φαβορί να τον αντικαταστήσει εμφανίζεται ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

X