ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η συμφωνία της... ορμής για το απόλυτο

Η συμφωνία της... ορμής για το απόλυτο

Η «πρώτη» του 3-5-2 από τον Μπαξεβάνο στη «σκακιέρα» της Χαλκιδικής με... μέλλον

 

Το ιδανικό θα ήταν η νίκη. Αυτήν είχαν αρχικό στόχο, αλλά και η ισοπαλία δίνει αποκλειστικά την μπάλα στα πόδια των παικτών του Ηρακλή. Μπαξεβάνος και ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί στον απόλυτο βαθμό πως με το 3Χ3 τελειώνουν την υπόθεση πρωτιάς και σε μια συμφωνία... ορμής στα αποδυτήρια, ετοιμάζονται να μη χάσουν την ευκαιρία.

 

Ο 47χρονος τεχνικός δοκίμασε για πρώτη φορά να ξεκινήσει τον Ηρακλή μ' ένα διαφορετικό σύστημα, επιλέγοντας το 3-5-2 (με Καραντασιάδη, Καστριτσέα, Γιαννίτση, φουλ μπακ τους Κυριακίδη-Παπαδόπουλο, χαφ τους Τάι, Καζναφέρη, Κωστούλα και δίδυμο Μεντί-Ρόβα), σύστημα το οποίο «γύρισε» στο δεύτερο μέρος σε 4-5-1 (4-2-3-1). Έναν τρόπο παιχνιδιού που πιθανώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια ακολουθώντας τον στην επιθετική του μορφή. Είδε θετικά στοιχεία αλλά σαφώς ο Ηρακλής μπορούσε να είναι ακόμη πιο απειλητικός. Στο πολύ καλό κλίμα αποφασιστικότητας που επικρατεί στα αποδυτήρια, άπαντες... υπογράφουν τη «συμφωνία» της ορμής σε καθένα από τα τρία 90λεπτα για να μην αφήσουν χαμένη την ευκαιρία.

 

Στην προσφιλή του τακτική ο Μπαξεβάνος αναμένεται και πάλι να παρατηρήσει μέσω βίντεο τις αδυναμίες και τα λάθη με στόχο την εξάλειψή τους και ιδιαίτερα από αύριο η ομάδα να «φουλάρει μηχανές» για τον πρώτο «τελικό», της Κυριακής κόντρα στην ΑΠΕΛ. 

X