ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Μπονατίνι, το βάρος στις επαφές με Γουλβς

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Μπονατίνι, το βάρος στις επαφές με Γουλβς

Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις του Μάριο Μπράνκο στην υπόθεση Λέο Μπονατίνι. Ποια είναι τα επόμενα βήματα πριν την τελική απόφαση του Σαββίδη

Πολύ σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της μεταγραφής του Λέο Μπονατίνι (172 ματς / 57 γκολ στην καριέρα του) για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάριο Μπράνκο προχώρησε τάχιστα τις διαπραγματεύσεις με τον, επίσης Βραζιλιάνο, ατζέντη του παίκτη και από το πρωί της Παρασκευής (11/1) υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Για τον ΠΑΟΚ, δεν αποτελούσαν ευθύς εξαρχής εμπόδιο οι απαιτήσεις του 25χρονου Βραζιλιάνου με ιταλικό διαβατήριο επιθετικού που ζητά περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως και στην Τούμπα είναι θετικοί να του τα δώσουν.

 

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και να πάρει ο Μπονατίνι τον τίτλο του αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, υπάρχουν δύο ζητήματα που πρέπει να κλείσουν.

 

Το πρώτο είναι η συμφωνία με την Γουλβς, με τους ανθρώπους της οποίας είχε εντατικές συζητήσεις επί πολλές ώρες, αφού πέτυχε συμφωνία με την πλευρά Μπονατίνι.

 

Στις διαπραγματεύσεις με τους Αγγλους ο Μάριο Μπράνκο, κινήθηκε σε όλα τα ταμπλό. Τόσο αυτό της εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, όσο και του δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς στο τέλος της περιόδου.

 

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές για το που είχαν φτάσει αυτές συζητήσεις.

 

Πάντως, ακόμη κι αν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ-Γουλβς, θα πρέπει αυτή να περάσει από την τελική έγκριση του Ιβάν Σαββίδη που θα μελετήσει και τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως του Μπεργκ, για παράδειγμα, που έχει 400 ματς και 225 γκολ στην καριέρα του) που υπάρχουν και μαζί με τους συνεργάτες του θα πάρουν την τελική απόφασή τους.     

 

Ενα επιπλέον στοιχείο που έρχεται να «κουμπώσει» με το ρεπορτάζ του «Μetrosport.gr» είναι τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που θέλουν να έχει αποφασιστεί από τη διοίκηση της Γουλβς η απόκτηση ενός φορ που θα πάρει τη θέση του Μπονατίνι.

X