ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η συμφωνία κυρίων με Μποχωρίδη

Η συμφωνία κυρίων με Μποχωρίδη

Η παρουσία του 24χρονου γκαρντ «κλείδωσε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή λόγω της πρόθεσης του παίκτη

Αν ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε πρόθεση αποχώρησης από τον Αρη, καταρχήν, ήδη θα είχε υπογράψει σε άλλη ομάδα και σίγουρα, δεν θα ήταν στην προχθεσινή πρώτη (ανεπίσημη) προπόνηση της ομάδας.

 

Η παρουσία του 24χρονου γκαρντ «κλείδωσε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή λόγω της πρόθεσης του παίκτη αλλά και των επαφών με τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

 

Βάσει του συμβολαίου που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι, ο παίκτης είχε δυνατότητα αποδέσμευσης στις 16 Ιουλίου 2019 (κι έστειλε το σχετικό έγγραφο) αλλά και καταβολής του buy out έως χθες (20/8).

 

Στις συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις παραμονής του παίκτη, είναι επίσης αλήθεια ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ προχώρησε στην καταβολή σημαντικού μέρους των εγγυήσεων, αλλά δεν «κλείδωσε» η παρουσία του στην ομάδα. Για να φτάσουμε την περασμένη Παρασκευή.

 

Ανθρωπος του Αρη επικοινώνησε με τον αθλητή και τον ενημέρωσε για την παρουσία του στην προπόνηση. Ο Μποχωρίδης απάντησε ότι το ζήτημά του είναι ανοιχτό για να ακολουθήσει νέα σειρά επαφών.

 

Εν τέλει, μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε συμφωνία κυρίως βάσει της οποίας ο μεν Μποχωρίδης δεν θα έκανε χρήση του όρου buy out και θα συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ ο δε Αρης θα έδινε το υπόλοιπο των εγγυήσεων που αφορούν (μόνο) οφειλές της ΚΑΕ απέναντί του.

 

Ωστόσο, ο παίκτης έκανε ευρεία συζήτηση για την ομάδα, ζήτησε να μάθει πώς θα τρέξει η διαδικασία της στελέχωσης, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις σκέψεις του και τις προθέσεις του.

 

Το ότι δεν ανακοινώθηκε επισήμως η παραμονή του, έχει να κάνει με το ότι απομένει να καταβληθεί το τελευταίο κομμάτι των εγγυήσεων.

 

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X