ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σήμερα σταμάτησε η κόντρα των ομάδων»

«Σήμερα σταμάτησε η κόντρα των ομάδων»

Ο Δημήτρης Σπανός εξέφρασε την επιθυμία οι σχέσεις Δόξας και Απόλλωνα να είναι θετικές

Ο Δημήτρης Σπανός έκανε λόγο για δίκαιη νίκη της ομάδας του ενώ αίσθηση δημιούργησαν και όσα είπε για τη βελτίωση των σχέσεων της Δόξας και του Απόλλωνα.

 

«Ηταν το κομβικό παιχνίδι της σεζόν απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει δείγματα γραφής με επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλές νίκες.

 

Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αγώνα, είχαμε μυαλό και συγκέντρωση, ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ μπαίνοντας δυνατά στο ματς και είχαμε τα ηνία με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο.

 

Βρήκαμε βέβαια μια ελιπέστατη ομάδα και ασε αυτό σταθήκαμε τυχεροί. Είναι μια δίκαιη νίκη και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά», είπε αρχικά και για το θέμα της αντιπαλότητας σημείωσε: «Αυτή η κόντρα που υπάρχει μεταξύ δύο ομάδων που πρέπει να βρίσκονται ψηλά και θεωρώ ότι από σήμερα σταμάτησε.

 

Η αντίδραση του κόσμου απέναντι στον αντίπαλο ήταν κόσμια όπως έγινε και από την άλλη πλευρά, πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά και διάθεση. Εχω ψηλά στο μυαλό μου τον Καλαϊτζίδη και τον Απόλλωνα Πόντου».

 

X