ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σημαιοφορίδης: «Να μη γίνεται επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών»

Σημαιοφορίδης: «Να μη γίνεται επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών»

Όλα όσα τόνισε ο γνωστός δικηγόρος για όλα όσα γίνονται στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα,  τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το φετινό πρωτάθλημα.

 

Μεταξύ άλλων είπε:

 

Για  τη διαφορετική αντιμετώπιση όσων παρεκτρέπονται: «Έχω ξεκαθαρίσει πως οι στους κανονισμούς υπάρχουν ορισμένα κενά που δυστυχώς αποτρέπουν την ομοιόμορφη απονομή του δικαίου που θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτό τον χώρο. Έχουμε να κάνουμε με κανονισμούς που όταν συντάχθηκαν, δεν έγινε προσεκτικά και υπήρξαν πολλά κενά. Δεν είδα να επεμβαίνει κάνεις για το περιβόητο πανό της ΑΕΚ που είχε έμμεση απειλή στον κύριο Σκουτέρη, όταν ήταν να βγάλει την απόφαση για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να υπάρχουν διατάξεις οι οποίες να υπαγορεύουν κάθε τι που θίγει το ποδόσφαιρο και όχι να κάνουμε επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών».

 

Τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: «Είμαι υπέρ της αυστηρότητας, αλλά κατά παντός υπευθύνοτ, για να μην «γεννιέται» το αίσθημα της αδικίας».

 

Τα επεισόδια στο ημίχρονο του ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Δεν ξέρω αν έχουν καταγραφεί. Όταν κοινοποιηθούν, μπορούν τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα να προχωρήσουν».

 

Το φετινό πρωτάθλημα: «Ίσως γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, επανήλθε και ο Άρης. Οι ομάδες που έχουν κόσμο, δίνουν μια διαφορετική εικόνα στον ποδοσφαιρικό χώρο».

 

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X