ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σημαντικά τα «όπλα» του Αρη ενόψει της νέας χρονιάς

Σημαντικά τα «όπλα» του Αρη ενόψει της νέας χρονιάς

Φέτος ο Άρης πέτυχε ό,τι το καλύτερο μπορούσε με δεδομένο ότι επέστρεψε στην κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια - Γράφει ο Βασίλης Μάστορας

Ο Αρης τελείωσε με εμφατικό τρόπο το φετινό Πρωτάθλημα. Πέτυχε νίκη με σκορ που είχε να πετύχει 40 ολόκληρα χρόνια κι αυτό είναι αρκετό για να αναδειχθεί η σημαντικότητα τού γεγονότος.

 

Το ζήτημα όμως πλέον είναι η επόμενη μέρα του Αρη. Φέτος πέτυχε ό,τι το καλύτερο μπορούσε με δεδομένο ότι επέστρεψε στην κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια, χωρίς να έχει κορμό ομάδας από την παρουσία του στη Football League και σ’ ένα περιβάλλον το οποίο ήταν άγνωστο γι’ αυτόν.

 

Η χρονιά είχε ενθουσιασμό στο ξεκίνημα της, λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του Αρη στις πρώτες αγωνιστικές και το θεαματικό ποδόσφαιρο που έπαιζε, απογοήτευση και γκρίνια στη συνέχεια λόγω της μετριότητας στην οποία κινήθηκε μέχρι να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τον προηγούμενο Ιανουάριο και να βρει την ισορροπία στα αποδυτήρια.

 

Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Ο Αρης μεταμορφώθηκε αγωνιστικά, είχε αξιόπιστες λύσεις για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας κι έτσι κατάφερε να μπει στην πρώτην 5άδα του βαθμολογικού πίνακα, όπου και παρέμεινε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

 

Από τη στιγμή που ο Αρης κατάφερε να κερδίσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά την επιστροφή του στη Super League δικαιούται να αισθάνεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.

 

Η επιτυχία όμως ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων για τη νέα χρονιά, αλλά ο Αρης έχει πλεονεκτήματα σε σχέση μ’ αυτή που τελείωσε προχθές. Τα τρία βασικά του όπλα είναι το ότι πλέον η ομάδα έχει έναν βασικό κορμό πάνω στον οποίο θα χτιστεί η νέα ομάδα, άρα θα χρειαστεί απλώς κάποιες προσεγμένες προσθήκες στο ρόστερ. Το δεύτερο ότι πλέον σε όποιες συζητήσεις θα κάνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους θα έχει ως επιχείρημα την ευρωπαϊκή του παρουσία. Το τρίτο ότι θα είναι ενισχυμένο το προφίλ του απέναντι στους εταίρους του στη Λίγκα μ’ ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

FOCUS

 

Ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος σε μόλις οκτώ μήνες κατάφερε να “χτίσει” ένα σημαντικό ποσό χρεών προς το δημόσιο και τρίτους. Οπότε δεν πρέπει να διαμαρτύρεται για τα χρέη που κληροδότησε από τον κ. Παπαθανασάκη. Μάλιστα μεθαύριο συζητείται στην ΕΕΑ αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής από εταιρεία ειδών πληροφορικής για ποσό 10.000 ευρώ! Και να ήταν μόνο αυτή…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X