ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συγγνώμη από τον κόσμο, δεν μπορώ να καταδικάσω κανέναν παίκτη»

Συγγνώμη από τον κόσμο, δεν μπορώ να καταδικάσω κανέναν παίκτη»

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε ότι αν δεν γινόταν η αποβολή θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι

Ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και ξεκαθάρισε ότι δεν ζητάει πίστωση χρόνου.

 

“Να ζητήσω μία συγνώμη, γιατί παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο. Η αποβολή είναι το καθοριστικό σημείο του αγώνα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Νομίζω ότι αυτό χάλασε όλη την ισορροπία του αγώνα, είχαμε ξεκινήσει σωστά, με ηρεμία και κατοχή μπάλας. Παρότι με 10 παίκτες έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια, που δεν ήταν αρκετή. Πληρώνουμε το κάθε λάθος μας. Μόνο με δουλειά μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση”.

 

Για τα “φθηνά” γκολ: “O μόνος τρόπος είναι η δουλειά. Είναι κάτι που δουλεύουμε, έτυχε αυτό, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανένα. Δεν ξέρω άλλον τρόπο εκτός από δουλειά”.

 

Για το αν αλλάζουν μετά το σημερινό οι σκέψεις για τις μεταγραφές: “Ότι έχω δει, το ίδιο βλέπω και τώρα…”.

 

Για την διαχείριση από εδώ και πέρα με την χαμένη υπομονή του κόσμου: “Πριν έρθω μίλησα με τους παίκτες. Τους είπα πως όταν είναι εύκολα, όλοι θέλουν να είναι μέλος της ομάδας. Τώρα είναι διαφορά του παιδιού με τον άνδρα, εκεί πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να το γυρίσεις”.

 

Για το αν πλέον θέλει την υπομονή του κόσμου: “Εξακολουθώ να μην ζητάω την υπομονή του κόσμου. Αν δεν γινόταν η αποβολή θα βλέπαμε ένα εντελώς άλλο ματς''.

X