ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το πανό της Τούμπας

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το πανό της Τούμπας

Η Ελπίδα αποφάσισε να δώσει το δικό της μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω της οικογενειακής κερκίδας.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, αναρτήθηκε ένα εντυπωσιακό πανό στην παιδική κερκίδα του Δικεφάλου και η ιστορία του συγκλονίζει, αφού η μικρή Ελπίδα είχε ζητήσει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να υπάρχει στην κερκίδα, όπου φιλοξενούνται αποκλειστικά οικογένειες και μικρά παιδιά, το πανό με το ιδιαίτερο μήνυμα, που ήθελε να το αφιερώσει στον πατέρα της, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

 

Η Ελπίδα ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναρτηθεί ένα συγκεκριμένο μήνυμα στην Τούμπα προκειμένου να το αφιερώσει στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Φυσικά, οι «ασπρόμαυροι» δεν της χάλασαν χατήρι, με την ίδια να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός εμφανώς συγκινημένη.

 

«Ο λόγος που το έκανα είναι επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ότι πιο πολύτιμο έχω και ήταν η μόνη μου διέξοδος σε κάποια προβλήματα που είχα με στήριξε πάρα πολύ. Και το ότι είμαι ΠΑΟΚ το χρωστάω στον μπαμπά μου γιατί με έφερνε από μωρό στο γήπεδο.

 

Κάθε φορά που έμπαινε μέσα δάκρυζε και όταν άκουγε το “Θέλω τον δικέφαλο στον τάφο μου επάνω ” έκλαιγε και έλεγε ότι άμα πεθάνει θέλει να βάλουμε από πάνω τον δικέφαλο. Και έτσι κάναμε, του είχαμε βάλει μια μεγάλη σημαία.

 

Σε αυτόν χρωστάω που είμαι ΠΑΟΚ είναι ότι πιο σημαντικό μου άφησε και με συνδέει με αυτόν. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή του μπαμπά μου και όταν μπαίνω στο γήπεδο είναι λες και με αγκαλιάζει ο μπαμπάς μου.

 

Το πέτα ψηλά δώσε μου φτερά να ακολουθώ» το συνδύασα με τον μπαμπά μου, γιατί ο ΠΑΟΚ μου δίνει φτερά για να νιώθω πιο κοντά του. Επίσης το έκανα για την ομάδα γιατί τόσα χρόνια ήθελα να δω κάτι διαφορετικό στην κερκίδα, με ενοχλεί που ο κ. Σαββίδης πληρώνει πολλά πρόστιμα και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό».

X