ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συγκινημένη on air η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Mega (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινημένη on air η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Mega (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όσα είπε μέσα από την εκπομπή της

 

Για τις εξελίξεις στο Mega μίλησε μέσα από την εκπομπή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, εμφανώς συγκινημένη για το ότι το "μεγάλο κανάλι" δε θα λάβει μέρος στην αδειοδότηση και οδεύει προς το λουκέτο.

 

 

«Ενημερωθήκαμε χθες, όπως και όλοι, ότι το Mega δυστυχώς απ’ ό,τι φαίνεται, παρόλο που έχουμε άλλα έξι λεπτά, μπορεί να γίνει κάτι, ένα θαύμα και να κατατεθούν τα χαρτιά που χρειάζονται στο ΕΣΡ για να διεκδικήσει μία από τις εφτά άδειες και το Μεγάλο Κανάλι. Διαβάσαμε χθες ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και άρα βάσει νόμου τέλος Φεβρουαρίου θα αναγκαστεί να σταματήσει την εκπομπή του το κανάλι, γιατί αυτό πρέπει να κάνει όποιος δε διεκδικήσει μία από τις άδειες.

Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το θέμα αυτό. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Σε όλους τους τομείς, στη μυθοπλασία, στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, σε οτιδήποτε. Νομίζω ότι η απόφαση των μετόχων να μην προχωρήσουν στην αδειοδότηση του καναλιού είναι αν μη τι άλλο σοκαριστική.

Ξέρουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Mega, αυτά τα δύο χρόνια που υπολειτουργεί, βρίσκονται εκεί και το στηρίζουν χωρίς να πληρώνονται. Για να μη μιλήσω για όλους εμάς, τους εξωτερικούς συνεργάτες του καναλιού με τιμολόγια που φυσικά ουδέποτε πληρώθηκαν.

Υπάρχουν άλλα τέσσερα λεπτά, είναι 14:56… Υπάρχουν άλλα τέσσερα λεπτά μέχρι τις 15:00 που λήγει η προθεσμία, λέω τώρα εγώ, ως θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τόσο μεγάλο κανάλι και για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι το στήριξαν, δούλεψαν και ακόμα είναι εκεί και το παλεύουν μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Κρίμα…», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

 

X