ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σιγή ιχθύος και αναμονή

Σιγή ιχθύος και αναμονή

Ενημερώνεται καθημερινά από τον στενό του συνεργάτη του, Στάθη Καραντώνη

Απονωμένος από τις καθημερινές εξελίξεις βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος για την επόμενη διοικητικά ημέρα, με αποτέλεσμα η αγωνία του κόσμου συνεχώς να μεγαλώνει.

 

Βεβαίως βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον στενό του συνεργάτη, Στάθη Καραντώνη που παραμένει στην Ελλάδα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής τη νέα σεζόν.

 

Η προοπτική απόκτησης του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου φαίνεται ότι έχει… ατονήσει, παρά το γεγονός ότι μετατέθηκε χρονικά για μετά τις εκλογές και την πιθανή επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στη δημαρχία.

 

Παράλληλα στη Μίκρα αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στη νέα Super League. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόφαση της ΕΠΟ για 12 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι αν ισχύσει κάτι τέτοιο οι κυανόλευκοι θα υποβιβαστούν στη Football League.

 

Κατηγορία που με τα χρέη που… κουβαλάει από την προηγούμενη διοίκηση η νυν, είναι απίθανο να σταθεί ο Ηρακλής και τα χρήματα αυτά να πληρωθούν από τον κ. Παπαδόπουλο.

 

Στο… τραπέζι πάντως τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει και το ενδεχόμενο απόκτησης ΑΦΜ άλλης ομάδας σε άλλη κατηγορία, ακόμη και στη Football League, αρκεί να δίνεται, μιας και θα προσφέρει μία νέα και πεντακάθαρη από χρέη ομάδα. Ολα τα προαναφερθέντα ωστόσο καθαρά και μόνο στα λόγια και στις συζητήσεις...

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X