ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο σεβασμός του Φερέιρα στη δουλειά του Λουτσέσκου

Ο σεβασμός του Φερέιρα στη δουλειά του Λουτσέσκου

Θα ήταν εντελώς παράλογο για τον Αμπέλ Φερέιρα να μην αρχίσει από το σημείο που άφησε την ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Μιλάμε για τον καλύτερο ΠΑΟΚ, ίσως-γιατί ήταν εντελώς διαφορετικό το ποδόσφαιρο της δεκαετίας του '70 με το σημερινό-και όλων των εποχών αυτόν που παρέλαβε ο Αμπέλ Φερέιρα.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο,ο Πορτογάλος κόουτς, εξήγησε στην πρώτη συνέντευξή του στο ΠΑΟΚ TV ότι θέλει να διατηρήσει τα καλά πράγματα που βρήκε στον ΠΑΟΚ και να ψάξει την εξέλιξή του, να κάνει κάπως πιο ποικιλόμορφο τον τρόπο παιχνιδιού του, με συνεργασίες σε εσωτερικούς χώρους, έτσι ώστε να βάλει δύσκολα σε αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου. Δηλαδή στις ομαδες που πρέπει να πετάξει έξω από τα προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League.

 

Από χθες τον συγκεκριμένο στόχο τον βλέπουμε πιο καθαρά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να ανεβάσουν τα επίπεδα ταχύτητας κυκλοφορίας μπάλας, την πίεση που ασκείται σε όλους τους χώρους και μαζί να υλοποιήσουν συνεργασίες σε μικρούς χώρους, με αρκετά υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

 

Προφανώς, από τα ταχύρυθμα δεν μπορεί να λείπει κανείς παίκτης, γι' αυτό και ο Σφιντέρσκι κλήθηκε να επιστρέψει νωρίτερα. Το εγχείρημα του νέου ΠΑΟΚ έχει αρχίσει και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον…

X