ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Σέρχιο Πέρεθ ανανεώνει με τη Force India

Ο Σέρχιο Πέρεθ ανανεώνει με τη Force India

Μετά από μια χρονιά με πολύ καλά αποτελέσματα για τον Μεξικανό πιλότο, η Force India αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του

Ο Σέρχιο Πέρεθ ανήκει στην «οικογένεια» της Force India και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε του χρόνου, καθώς υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του. Τα αποτελέσματα που έχει πετύχει με την ομάδα ήταν αρκετά καλά καθώς το 2016 και το 2017 «τερμάτισε» έβδομος στην κατάταξη των οδηγών και για την ώρα, κρατά την ίδια θέση και στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Παράλληλα βοήθησε αρκετά την ομάδα να «μαζέψει» βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο teammate του για το 2019, θα είναι ο Λανς Στρολ, του ο οποίου ο πατέρας, Λόρενς Στρολ αγόρασε μεγάλο μερίδιο της Force India.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω το μέλλον μου και έχω πολλά κίνητρα για το 2019. Η Force India είναι το σπίτι μου από το 2014 και με βοήθησε να εξελιχθώ ως οδηγός, αλλά να δείξω και τις δυνατότητές μου στην πίστα. Έχουμε πετύχει πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια όμως πιστεύω πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και έρχονται. Οι νέες επενδύσεις στην ομάδα με γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το μέλλον» είπε ο Σέρχιο Πέρεθ σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του.

X