ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σεντελίδης στο Metropolis: «Θα ακολουθήσουν κι άλλα θετικά βήματα»

Σεντελίδης στο Metropolis: «Θα ακολουθήσουν κι άλλα θετικά βήματα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και δεξί χέρι του Σπύρου Παπαθανασάκη Μάκης Σεντελίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και δεξί χέρι του Σπύρου Παπαθανασάκη Μάκης Σεντελίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για το ενδιαφέρον του Παπαθανασάκη για τους «κυανόλευκους», αλλά και για τον ρόλο του στο νέο διοικητικό σχήμα.

 

Αναλυτικά:

 

Αρχικά είπε: «Ούτε δεξί χέρι, ούτε αριστερό. Απλώς ο κ. Παπαθανάκης έδειξε μια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου από την στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον για τον Ηρακλή».

 

Για το πώς ήρθε ο Παπαθανασάκης: «Ήταν μια τυχαία συνάντηση και πιστεύω ευτυχώς πως κόλλησε με τον Ηρακλή. Ήταν να έρθει για άλλα πράγματα στην Ελλάδα και μετά από μια κουβέντα που κάναμε, μίλησε με τον μεγαλομέτοχο και έτσι φτάσαμε ως εδώ. Στη ζωή βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, έγινε μια αρχή και αυτό είναι θετικό. Έδωσε ένα ποσό των 350.000 ευρώ, είναι ένα θετικό βήμα, θα ακολουθήσουν και άλλα. Γιατί υπάρχουν χρέη και κυρίως το ύψος των χρεών. Μίλησα μαζί του σχετικά με την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει στον Ηρακλή και οι απόψεις μας ταυτίζονται απόλυτα».

 

Εν συνεχεία είπε: «Κρίνοντας το άτομο που θέλει να κάνει πράγματα, φαίνεται πως είναι ένα άτομο που θέλει να κάνει αυτό που λέει. Εγώ αρχικά δεν πίστευα πως θα είχε τέτοιο ενθουσιασμό και παράλληλα πρέπει να σκεφτούμε πως γνωρίζει το ποδόσφαιρο, ήταν και προπονητής σε Ακαδημία».

 

Για το πώς γνωρίστηκε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Ήταν φίλος κάποιου κοινού φίλου. Δεν τον γνωρίζω και εγώ παρά πολύ καλά. Πιστεύω πως είναι σοβαρός και τίμιος σχετικά με τις υποσχέσεις του, αλλά όπως είπα ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος, ούτε καν για τον εαυτό σου. Είμαι ικανοποιημένος από τις πρώτες κινήσεις και κυρίως από τα χρήματα που μπήκαν έγκαιρα. Δείχνει νοοτροπία Καναδέζικη, αλλά εγώ του έχω πει να είναι επιφυλακτικός».

 

Για το αν θα συμμετέχει στο νέο σχήμα ο Θόδωρος Παπαδόπουλος: «Ο Παπαδόπουλος δεν νομίζω πως θα συνεχίσει να είναι στον Ηρακλή και το έχει πει και ο ίδιος, είναι ένα ανοικτό ζήτημα για την θέση του προέδρου».

 

Τέλος αναφέρθηκε και στον ρόλο του στην νέα διοίκηση: «Εγώ θα έχω θέση στον τομέα της ανάπτυξης και αν θέλετε ένας σύμβουλος του Παπαθανασάκη. Σίγουρα δεν θα έχω τον ρόλο που πολλοί λένε. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα το τι ρόλο θα έχω. Εγώ προς το παρόν είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται».

X