ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Segunda División δωρεάν στο YouTube

Η Segunda División δωρεάν στο YouTube

Τα ματς της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του YouTube δωρεάν

Mε την αναμέτρηση της Κάντιθ με τη Γρανάδα (11/1, 22:00) για την 21η αγωνιστική θα κάνει πρεμιέρα η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των ματς της Segunda División ελεύθερα από επίσημο κανάλι της στο YouTube.

 

Η Liga 1/2/3 (διοργανώτρια αρχή) ανακοίνωσε την ελεύθερη μετάδοση των ματς μέσω του επίσημου καναλιού της - απαιτείται μόνον η χρήση internet - σε αγγλικό σχολιασμό και 155 χώρες σε Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία, Αμερική και Αφρική.

 

Ανάμεσά τους, φυσικά, και την Ελλάδα. Είναι προφανές ότι οι χρήστες διαδικτύου επί ισπανικού εδάφους δεν θα μπορούν ν' απολαύσουν δωρεάν τα προνόμια, καθώς η συνδρομητική τηλεόραση έχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για τη χώρα της Ιβηρικής.

 

Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο προώθησης της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος σε όλον τον κόσμο. Έτσι, και οι Έλληνες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη για την άνοδο στην Primera.

 

Η Γρανάδα είναι στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς, η Αλμπαθέτε στη δεύτερη με 38, οι Ντεπορτίβο, Μάλαγα, Οσασούνα και Αλκορκόν στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου.

X