ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σε βαρύ κλίμα λόγω Χαλκιδικής η αλλαγή σκυτάλης στο ΥΜΑΘ

Σε βαρύ κλίμα λόγω Χαλκιδικής η αλλαγή σκυτάλης στο ΥΜΑΘ

Τις επόμενες μέρες ο κ. Καράογλου αναμένεται να ενημερωθεί αναλυτικά από την κ. Χατζηγεωργίου για το έργο του υφυπουργείου

 

Σε βαρύ κλίμα ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά η παράδοση παραλαβή του ΥΜΑΘ από την Ελευθερία Χατζηγεωργίου στον Θεόδωρο Καράγλου, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου.

 

 

Και οι τρεις στις δηλώσεις τους επισήμαναν ότι η τραγική κατάληξη της χθεσινοβραδινής θεομηνίας στη Χαλκιδική δεν επέτρεψε η τελετή παράδοσης παραλαβής να γίνει κανονικά, ωστόσο τις επόμενες μέρες ο κ. Καράογλου αναμένεται να ενημερωθεί αναλυτικά από την κ. Χατζηγεωργίου για το έργο του υφυπουργείου.

 

Οι κύριοι Θεοδωρικάκος και Καραόγλου, μετά την ολιγόλεπτη διαδικασία, παρέμειναν στο γραφείο υπουργού, προκειμένου να συνεχίσουν τις επαφές για τη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών στη Χαλκιδική. Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους δημάρχους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, Νεάπολης-Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

X