ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σε τελικές επαφές με Αμερικάνους και οι δεύτερες σκέψεις για Χάροου

Σε τελικές επαφές με Αμερικάνους και οι δεύτερες σκέψεις για Χάροου

Ο Αρης θέλει να κλείσει τους ξένους μέσα στην εβδομάδα και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο περιφερειακούς

Ο Αρης είναι υποχρεωμένος να πατήσει γκάζι για να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, προς αυτήν την κατεύθυνση κορυφώνονται οι επαφές για την απόκτηση ξένων. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με δύο Αμερικανούς που αγωνίζονται στην περιφέρεια, ενώ γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον Ράιαν Χάροου.

 

Οι «κίτρινοι» είχαν συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ (ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι), δύο πράγματα ωστόσο τους οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις. Καταρχήν, συγκεκριμένες πληροφορίες που συνέλεξαν περί της κατάστασης υγείας του (σ. σ. έχει στένωση στη μέση, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να εγγυηθεί για το αν θα προκύψει στο μέλλον), αλλά και η άρνηση του παίκτη να υπογράψει τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Η υπογραφή του τελευταίου είναι αδιαπραγμάτευτος κανόνας για τον Δημήτρη Γουλιέλμο, έπειτα απ’ όλα όσα συνέβησαν πέρυσι με τα… νυχτοπερπατήματα των Αμερικάνων.

 


Το θέμα «Χάροου» δεν έχει κλείσει, είναι προφανές όμως ότι ο Αρης θα κοιτάξει άλλες λύσεις και θα επιστρέψει σ’ αυτό, μόνο στην περίπτωση που δεν εντοπίσει ποιοτική λύση για τη θέση «1» και στα λεφτά που μπορεί να διαθέσει. Συν τοις άλλοις, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παραμένει ελεύθερος ο καλύτερος γκαρντ της Basketleague στον πρώτο γύρο της περσινής χρονιάς.

 


Πλησιάζει σε Αμερικάνους

 


Εδώ κι εβδομάδες, από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου του Αρη έχουν περάσει τουλάχιστον 100 παίκτες. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεχώρισε αυτούς που του αρέσουν και οι επιτελείς της ΚΑΕ βρίσκονται σε διαδικασία επαφών έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν συμβόλαια άνω των 70-75 χιλιάδων δολαρίων. Συγκριτικά με την οικονομική διαφορά που διαπιστώθηκε στην έναρξη των συζητήσεων, πλέον η απόσταση έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό, αυτός είναι και ο λόγος της αισιοδοξίας που έχουν στον Αρη για τη θετική έκβαση των υποθέσεων μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες. Κυρίως δύο περιφερειακών παικτών. Ο ένας είναι combo guard και ο άλλος αγωνίζεται στη θέση «3».


Πέρα από τους ξένους, για τον Αρη είναι αναγκαίο να κινηθεί και για την απόκτηση Ελλήνων παικτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανε νέα προσπάθεια προσέγγισης του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αλλά ο τελευταίος κατέληξε στον Ιωνικό Νικαίας με συμβόλαιο 85.000 ευρώ (!) τον χρόνο.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/8)

X