ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σε ομάδα έκπληξη ο Σούλης Παπαδόπουλος

Σε ομάδα έκπληξη ο Σούλης Παπαδόπουλος

Δείτε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο έμπειρος κόουτς

Μία μέρα μετά το διαζύγιο με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο, η νεοφώτιστη ομάδα της Football League ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στον Αστέρα Αμαλιάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«H ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο».

 

Μετά τη συμφωνία με τον Αήττητο, ο 51χρονος τεχνικός δήλωσε: «Είχα αποφασίσει να μείνω εκτός πάγκων φέτος, ωστόσο, ο κύριος Κατσιγιάννης κι η άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε στα Χανιά αποτέλεσαν το λόγο που αποφάσισα να πω το "ναι". Στη συνάντηση που είχαμε παρουσία και του κ. Παναγώτη Δουφεξή υπήρξε απόλυτη ταύτιση σ' όλους τους τομείς και στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Αήττητος Σπάτων είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Αττικής στη Football League και μένα προσωπικά αποτέλεσε βασικό κίνητρο το να αναλάβω μια ομάδα που έχει στόχο να γίνεται συνεχώς καλύτερη και να είναι κοντά στο σπίτι και στην οικογένειά μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

X