ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Μένιος Φουρθιώτης λόγω... Σαββίδη

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Μένιος Φουρθιώτης λόγω... Σαββίδη

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ από την Αθήνα ασχολούνται με το κεντρικό πρόσωπο του «Ε» που αισθάνεται άβολα με την αλλαγή που έγινε στην ιδιοκτησία

Tο απίστευτο τηλεοπτικό παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες με την εξαγορά του Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη βρήκε τον Μένιο Φουρθιώτη στη Ρόδο όπου απολάμβανε τις διακοπές του. Και όλα άλλαξαν μέσα σε μία στιγμή.. Διαβάστε το ρεπορτάζ του gossip tv

 

Όπως λέγεται, ο παρουσιαστής ο οποίος σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή του Αποκαλυπτικά κάθε Σαββατοκύριακο είναι απαρηγόρητος με τις φήμες που τον θέλουν εκτός καναλιού.

 

Πληροφορίες του mononews υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι του Σαββίδη έθεσαν ως απαράβατο όρο για την εξαγορά, την απομάκρυνση του παρουσιαστή από το κανάλι.

 

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που θέλει τον Φουρθιώτη να στηρίζει το κανάλι τη μεταβατική περίοδο μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπου το πρόγραμμα θα τρέχει με το υπάρχον δυναμικό του καναλιού και κάποιες νέες προσθήκες.

 

Ούτε αυτό όμως θεωρείται σίγουρο καθώς κάποιοι επιμένουν πως οι άνθρωποι του Ιβάν θέλουν total lifting στο πρόγραμμα του καναλιού και τους ανθρώπους του από την αρχή της σεζόν παρ' όλο που ακούγεται έντονα πως προκειμένου να οργανώσουν σωστά το προφίλ του καναλιού, θα αφήσουν ένα περιθώριο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο ώστε το κανάλι να λειτουργεί όπως ακριβώς μέχρι πριν από λίγο καιρό.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

X