ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σε εφαρμογή το plan b, ξεκινά ο σχεδιασμός

Σε εφαρμογή το plan b, ξεκινά ο σχεδιασμός

Θέμα ημερών φαντάζει, πλέον, η επισημοποίηση των πρώτων κινήσεων της ΠΑΕ Δόξα αναφορικά με τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Μετά την αρνητική κατάληξη που είχαν οι συζητήσεις του με τον Δραμινό επιχειρηματία Γιάννη Καραϊσαρλή, ο Γιάννης Μπύρος προχωρά άμεσα την εφαρμογή του plan b, το οποίο, όπως έχει ήδη καταγραφεί, περιλαμβάνει το «χτίσιμο» μιας νεανικής ομάδας με μικρότερο μπάτζετ και βάρος στην αξιοποίηση των ντόπιων ταλέντων.

 

Ασφαλώς, σε ό,τι αφορά το ακριβές μέγεθος του μπάτζετ τον πλέον σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάληξη που θα έχει για όλες τις ομάδες συνολικά της Super League 2 το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και η «διαμάχη» με την ΕΡΤ.

 

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι άνθρωποι της Δόξας δεν θέλουν να καθυστερήσουν κι άλλο και βάζουν μπροστά τις «μηχανές».

 

Τα τυπικά με Οφρυδόπουλο

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του προπονητή, θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η επισημοποίηση με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής είναι, όπως όλα δείχνουν, ο «εκλεκτός» της διοίκησης και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις μαζί του.

 

Σύντομα με κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, ο Οφρυδόπουλος βρίσκεται ήδη στη Δράμα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση των «μαυραετών».

 

Μετά τη διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος, οι ιθύνοντες της ομάδας θα προχωρήσουν ακόμη πιο ζεστά στο κομμάτι του ρόστερ και τον σχηματισμό του έμψυχου δυναμικού σε απόλυτη σύμπλευση, φυσικά, και συνεργασία με τον νέο προπονητή.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X