ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σε διαπραγματεύσεις με την Μπασακσεχίρ ο Αρντά Τουράν

Σε διαπραγματεύσεις με την Μπασακσεχίρ ο Αρντά Τουράν

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε και επίσημα μέσα από το λογαριασμό της στο facebook ότι διαπραγματεύεται με την Μπαρτσελόνα για τον Τουράν.

Το μέλλον του Τούρκου παίκτη είναι αναμφίβολο καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει γι΄αυτό συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπασάκσεχιρ για να ακούσει την πρόταση του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


«
Θα ήθελα να κάνω επίσημη δήλωση σχετικά με τις λεπτομέρειες των συζητήσεων μεταξύ του Αρντά Τουράν και του συλλόγου μας.


Μετά την πιθανή αποχώρηση του απ την Μπαρτσελόνα,πραγματοποιήσαμε μια σειρά απο συναντήσεις και στείλαμε δικούς μας ανθρώπους στην Ισπανία ώστε να ξέρουμε αν θα ηθελε να έρθει στην ομάδα. Έπειτα από τις θετικές εξελίξεις που έμαθα, ήρθα ο ίδιος στην Βαρκελώνη και συναντήθηκα μαζί του για να δω κατά πόσο είναι ευχαριστημένος που θα παίξει για τον σύλλογό μας.

 

Κατά την διάρκεια της ημέρας πέρασα πολλές ώρες μαζί του άκουσα τις φιλοδοξίες του και άκουσα τους στόχους του και ικανοποιήθηκα πολύ.Εν συντομία, μπορώ να σας πω ότι με λίγα λόγια είναι πρόθυμος είναι πολύ παθιασμένος για εμάς αν και είναι μεγάλο κόστος για εμάς.

 

Φυσικά, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό των αθλητικών μέσων και βιώνω τον ίδιο ενθουσιασμό. Πρέπει όμως να σεβόμαστε την  δομή του συλλόγου της Βαρκελώνης και να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη μεταγραφή. Παρόλο που συμφωνήσαμε κατ 'αρχήν σε πολλά πράγματα, έχουμε ακόμα μερικά βήματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Η ομάδα μου, ο εκπρόσωπος του παίκτη και οι αξιωματούχοι της λέσχης της Βαρκελώνης βρίσκονται σε επαφή. Ελπίζω ότι θα επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα.Με εκτιμιση,

Celestial Gumusdag»

X