ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

 «Σχέδιο» προδιαγεγραμμένης αποτυχίας

 «Σχέδιο» προδιαγεγραμμένης αποτυχίας

Γυρίζει μπούμερανγκ στον Παπαθανασάκη η διοικητική-οικονομική ανεπάρκεια

 

Παρασυρόμενος και πεπεισμένος από τις συμβουλές των συνεργατών του, αλλά και πανικόβλητος μπροστά στη διάλυση (που αντικειμενικά και νομοτελειακά ολοένα και πλησιάζει) της ΠΑΕ, ο Σπύρος Παπαθανασάκης ακολουθεί το «σχέδιο» δημιουργίας ομάδας για τη Football League.

 

Με επαφές που συνεχίζει με ατζέντηδες στην Αθήνα, προσδοκά και αισιοδοξεί να πείσει νεαρούς παίκτες να επανδρώσουν το ρόστερ, κάτι που δεν μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα τη στιγμή που το «βουνό» των χρεών και δη των άμεσων υποχρεώσεων ετοιμάζεται να «καταπλακώσει» την ΠΑΕ. Ακόμη και στον τομέα του ρόστερ οι δυσκολίες να πειστούν παίκτες να αγωνιστούν σε μια σχεδόν διαλυμένη ομάδα την οποία μάλιστα θα διοικεί αυτός που την ώθησε σ’ αυτή την κατάσταση, είναι σχεδόν ανυπέρβλητες.

 

Το «σχέδιο» Παπαθανασάκη  έχει προδιαγεγραμμένη αποτυχία καθώς δεν εξασφαλίζει οικονομικά αισιοδοξία για ρυθμίσεις οφειλών στο Δημόσιο, σε πρώην παίκτες, σε διακανονισμούς των νέων προσφυγών, στην επανάκτηση της άδειας της ΕΕΑ και την επαναφορά της εγγυητικής που έχει καταπέσει. Κυρίως όμως δεν υπάρχει λογική στο «σχέδιό» του, γνωρίζοντας de facto πως  όλος ο Ηρακλής, πλην των τριών συνεργατών του, είναι καθαρά απέναντί του. Η κατάσταση που δημιούργησε ως μεγαλομέτοχος ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ, επιστρέφει μπούμερανγκ στον ίδιο εξαιτίας της διοικητικής-οικονομικής ανεπάρκειάς του. Ο Ηρακλής συνεχίζει όμως να παραμένει το «θύμα» αυτής.

 

X