ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Σαββίδης μελετά την πρόταση για Καυτανζόγλειο

Ο Σαββίδης μελετά την πρόταση για Καυτανζόγλειο

Τι γίνεται με την μετακίνηση του ΠΑΟΚ και τι εξετάζει ο Σαββίδης

Δεν παρουσίασε εξέλιξη το θέμα της νέας Τούμπας τις μέρες που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Ήταν δική του επιλογή, καθώς έχει πάρει στα χέρια του τον σχετικό φάκελο και μελετά την πρόταση που έχει καταθέσει η διοίκηση του Σταδίου (ζητά 2.500.000 ευρώ για τρία χρόνια).

 

Σ΄ αυτή είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ηρακλής θα κάνει χρήση του γηπέδου, ενώ τίθεται και φόρμουλα για ζημιές που ενδεχομένως προκύψουν και δεν θα γίνονται στη διάρκεια αγώνων του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, προτείνεται το κόστος των ζημιών να αφαιρείται από το ποσό της συνολικής συμφωνίας. Αυτό που όλοι περιμένουν πλέον είναι πώς θα αντιδράσει ο Ιβάν Σαββίδης και τι θα ζητήσει να αντιπροτείνουν. 

 

Οι εξελίξεις με το γήπεδο

 

Είναι πολλά τα σχέδια και οι προτάσεις για το νέο γήπεδο που τίθενται καθημερινά υπόψη του Ιβάν Σαββίδη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η πρόταση με βάση ένα νέο γήπεδο στη Ρωσία που έχει κλειστή οροφή.

Δύσκολα, όμως, μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αφού απαιτείται πολύ υψηλός συντελεστής δόμησης (στην Τούμπα φτάνει στα 27 μέτρα ύψος) και προφανώς δεν είναι και τόσο αναγκαίο όταν οκτώ μήνες τον χρόνο στην χώρα μας υπάρχει ηλιοφάνεια και καθόλου χαμηλές θερμοκρασίες.  Προφανώς, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θα εξετάσει πολλά εναλλακτικά σχέδια μέχρι να πάρει την τελική απόφαση.   

X