ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Σαββίδης φροντίζει για την επόμενη μέρα

Ο Σαββίδης φροντίζει για την επόμενη μέρα

Οι ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ που αφορούν τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και αυτά του Μάρκετινγκ

Ο χαμός του Παύλου Γιαννακόπουλου έδωσε το ερέθισμα για να γραφτούν διάφορα για το πώς έχει στηθεί και εξελιχθεί το οικοδόμημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό το οποίο άπαντες σημειώνουν είναι ότι ο εκλιπών φρόντισε για την συνέχεια της ΚΑΕ ενεργοποιώντας τον γιο του Δημήτρη που πλέον έχει μετατραπεί σε κυρίαρχη μορφή συνολικά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

 

Στον ΠΑΟΚ αυτή η σκέψη έχει γίνει πολύ νωρίς από τον Ιβάν  Σαββίδη.  Ενώ ο ίδιος έχει πολλά χρόνια προσφοράς ακόμη μπροστά του στον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει φροντίσει να ενεργοποιήσει και τον Γιώργο και τον Νίκο. Τον πρώτο κυρίως σε αγωνιστικά και μεταγραφικά ζητήματα και τον δεύτερο σε θέματα που αφορούν κυρίως στο μάρκετινγκ.

 

Και για τους δύο είναι εύκολο καθημερινά να αντιληφθεί ο απλός οπαδός του ΠΑΟΚ ότι μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στην λειτουργία του συλλόγου και έχουν άκρως ενεργό ρόλο.

 

Αυτή είναι η πλέον έμπρακτη απόδειξη του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την επένδυσή της στον ΠΑΟΚ η οικογένεια Σαββίδη. Δεν είναι απλά μία ακόμη επένδυση, αλλά σήμα κατατεθέν της ενασχόλησης της οικογένειας Σαββίδη με την ελληνική κοινωνία.  

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X