ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δάσκαλοι οι Ρεχάγκελ, Σάντος, οι κορυφαίοι στην ιστορία της Εθνικής»

«Δάσκαλοι οι Ρεχάγκελ, Σάντος, οι κορυφαίοι στην ιστορία της Εθνικής»

Ο Κώστας Κατσουράνης στο Metropolis 95.5 για το επετειακό φιλικό με τους Πορτογάλους και τους Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τον επετειακό αγώνα των Legends 2004 κόντρα στην Πορτογαλία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 15 χρόνια από τη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του Euro2004 και αποθέωσε τους Φερνάντο Σάντος και Ότο Ρεχάγκελ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το φιλικό των Legends 2004 κόντρα στην Πορτογαλία: «Ήταν μια ωραία γιορτή, την οποία χαρήκαμε κι εμείς και οι Πορτογάλοι και ο κόσμος. Ήταν κάτι αντάξιο με αυτό που πετύχαμε πριν 15 χρόνια. Θέλαμε να είναι απέναντί μας οι Πορτογάλοι και να γιορτάσουμε μαζί τους, διότι με τους Πορτογάλους παίξαμε τότε και κόντρα σε αυτούς γράφτηκε ιστορία».

 

Για τους Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος: «Και οι δύο είναι πολύ αγαπημένοι. Είναι οι κορυφαίοι προπονητές της Εθνικής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Εθνική. Έχουν ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές. Άλλο εντελώς στυλ, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και προπονητές. Και οι δύο, πάντως, είναι μεγάλοι δάσκαλοι και μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από αυτούς. Δεν μπορώ να πω πως προτιμώ κάποιον από τους δύο. Από τους μεγάλους πρέπει να κρατάς τα καλά και να τα χρησιμοποιείς στη μετέπειτα πορεία σου».

 

Για το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξιοποίησε την επιτυχία του 2004: «Το μόνο που μας έμεινε ήταν η πορεία της Εθνικής μέχρι το 2014 και τίποτα άλλο. Το γιατί δεν αξιοποιήθηκε η επιτυχία του 2004 πρέπει να το απαντήσουν οι υπεύθυνοι που όλα αυτά τα χρόνια διοικούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

X