ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σανικίτζε: «Να βρούμε λύση για να απαλλαγεί από το ban ο Άρης »

Σανικίτζε: «Να βρούμε λύση για να απαλλαγεί από το ban ο Άρης »

Ο Γεωργιανός βετεράνος φόργουορντ μίλησε για τις επαφές που είχε με τον κ. Γουλιέλμο και δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τον Αρη

Την επιθυμία του να βρεθεί μία λύση ώστε να απαλλαγεί ο Αρης από την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA τόνισε ο Βίκτορ Σανικίτζε.

 

Ο Γεωργιανός φόργουορντ, που τερμάτισε την καριέρα του όντας παίκτης των «κιτρινόμαυρων» μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σε αγώνα με τα Τρίκαλα, δήλωσε πως κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να υπάρξουν συμφωνίες για να κλείσουν και τα άλλα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

 

Παράλληλα εξέφρασε την αγάπη του για τον Αρη όπως και την αγάπη που εισέπραξε από το περιβάλλον του συλλόγου.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Βίκτορ Σανικίτζε: 

 

Για τις επαφές που έκανε με τον Αρη: «Βρίσκομαι εδώ γιατί η ομάδα έχει την απαγόρευση μεταγραφών, μία από τις υποθέσεις που πρέπει να λυθούν είναι η δική μου και προς αυτήν την κατεύθυνση συζήτησα με τον ιδιοκτήτη του Άρη, για να βρούμε μια λύση. Αυτός είναι ο στόχος, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα, απαιτείται να γίνουν βήματα τόσο επί της δικής μου υπόθεσης όσο και επί των άλλων, ούτως ώστε να απαλλαγεί ο Άρης από ένα σημαντικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί λύση.

 

Μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση και μπορώ να πω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να φτάσουμε σε οριστική συμφωνία. Ωστόσο, διατηρώ προσωπική επαφή με τον Ντραγκίτσεβιτς λόγω της φιλίας που έχουμε, Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων να βρεθεί μια λύση. Μίλησα επίσης και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Θέλω να προτρέψω και τους άλλους για να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης από αυτό το πρόβλημα».

 

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Πάντα νιώθω ευγνώμων για όσα έζησα σ’ αυτό το γήπεδο. Αγάπησα και αγαπήθηκα στο περιβάλλον του Άρη. Δυστυχώς όμως, δεν μπόρεσα να παίξω πολλά παιχνίδια εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχα ο οποίος σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας μου. Από τότε δεν μπόρεσα να παίξω μπάσκετ. Θα ήθελα να παίξω περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη»

X