ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Σανικίντζε δεν απάντησε στον Αρη αλλά λειτουργεί ως μέλος της ομάδας

Ο Σανικίντζε δεν απάντησε στον Αρη αλλά λειτουργεί ως μέλος της ομάδας

Ο Γεωργιανός μπήκε σε διαδικασία νέων επαφών με Ντραγκίτσεβιτς-Μαρμπλ και επιχειρηματολόγησε επί της αξίας αποχής των προτάσεων των «κιτρίνων»

Η πρόταση που ακούμπησε στο τραπέζι ο Δημήτρης Γουλιέλμος αφορά την ανάληψη θέσης αθλητικού διευθυντή. Ο Βίκτορ Σανικίντζε δεν απάντησε, στην πραγματικότητα όμως λειτουργεί σαν να έχει αποδεχθεί την πρόταση καθώς μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με τους Τάντια Ντραγκίτσεβιτς, Ντέβιν Μαρμπλ για να τους πείσει να αποδεχθούν τις προτάσεις του Αρη.

 

Στην πραγματικότητα βέβαια, το ζήτημα Σανικίντζε, δεν είναι και δεν μπορεί να είναι το μείζων θέμα στον Αρη, όταν η ομάδα παραμένει «άδεια», ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Οι επαφές του Γεωργιανού με τους δύο πρώην συναθλητές του απλά φανερώνουν τον θετικό τρόπο σκέψης του. Η ιδέα μιας νέας καριέρας γοητεύει τον 34χρονο, από την άλλη πλευρά όμως είναι εξίσου λογικό να διατηρεί επιφυλάξεις για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

 

Επί της συγκεκριμένης βάσης μίλησε και με τους Ντραγκίτσεβιτς, Μαρμπλ.

 

Τους εξήγησε ότι, στην περίπτωση που δεν δρομολογηθεί η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, τότε υπάρχει κίνδυνος (ουσιαστικής) διάλυσης της εταιρίας.

 

Κατ’ επέκταση, χαμένοι θα βγουν και όλοι οι πιστωτές της. Τα λόγια του Ντραγκίτσεβιτς είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση των οικονομικών απαιτήσεών του, σε ότι αφορά την προκαταβολή.

 

Ο Μαρμπλ δεσμεύτηκε να δώσει απάντηση έπειτα από συζήτηση που θα έχει με το νομικό επιτελείο της εταιρίας που τον εκπροσωπεί. Από την πλευρά του, ο Σανικίντζε ξεκαθάρισε ότι πλέον ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν πολύ σύντομα.

 

Βέβαια, ο Γεωργιανός είναι ένας σύμμαχος που προέκυψε για τον Αρη. Δεν ήταν προϊόν πλάνου, ούτε είχε κατά νου (πριν από δέκα ημέρες) να καταθέσει σχετική πρόταση συνεργασίας.

 

Τούτο δείχνει την παντελή έλλειψη προγραμματισμού και την προχειρότητα που διακρίνει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Αυτή φαίνεται από το γεγονός ότι φτάσαμε 6 Αυγούστου και η ομάδα δεν έχει προχωρήσει στην παραμικρή επίσημη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ.

 

Ο κ. Γουλιέλμος ισχυρίζεται στους συνεργάτες του ότι έχει προφορικές συμφωνίες στα… χέρια του, φωτογραφίζει (και) τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, πλέον όμως απαιτούνται πράξεις.

 

Ανήσυχος είναι και ο Σούλης Μαρκόπουλος καθώς περίμενε ουσιαστικά αποτελέσματα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει φτάσει στο σημείο άσκησης πίεσης στον μεγαλομέτοχο, περιμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεών του, επί του παρόντος όμως, κάθε μέρα που περνάει φεύγει από τα γραφεία με άδεια χέρια παρότι ο ίδιος έχει παραδώσει όλο το αγωνιστικό πλάνο του.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X