ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σακελλαρίου στο Metropolis: «Για τον Αρη ας φάω και τα μούτρα μου»

Σακελλαρίου στο Metropolis: «Για τον Αρη ας φάω και τα μούτρα μου»

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Αρης μίλησε για τη νέα προσπάθεια που πραγματοποιεί στα διοικητικά των κιτρινόμαυρων

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, ο γνωστός ηθοποιός Αρης Σακελλαρίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την νέα του προσπάθεια στα διοικητικά των κιτρινόμαυρων, αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογο. 

 

Αρχικά είπε:

 

«Μου έγινε αυτή η πρόταση για την τιμητική θέση του αντιπροέδρου από τον Χαρη Παπαγεωργίου, ό,τι μπορώ να κανω για να βοηθήσω το σύλλογό μου όπως και οποιοσδήποτε ένθερμος και αγνός οπαδός, θα το κάνω. Δεν το περίμενα καθόλου, τον Χάρη τον ξερω αρκετά χρόνια. Δε το σκέφτηκα, είπα αμέσως ναι γιατί έχω εμπιστοσύνη στον Χάρη. Ένας αγνός οπαδός έχει να αντιμετωπίσει διάφορες δύσκολες κατασατάσεις τις οποίες δεν τις ξέρει κι ενώ πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι μετά τις καταλαβαίνει».

 

Για το αν δηλώνει αγνός οπαδός του Αρη και αν είναι μπασκετικός:

«Είμαι αγνός οπαδός του Αρη με κατακλύζει ένα συναίσθημα ενθουσιασμού λόγω του παρελθόντος του πατέρα μου και της οικογένειάς μου και είναι σα να τιμώ και τον ίδιο τον πατέρα μου. Φέτος λόγω και του προβλήματος υγείας μου, ανέβαινα συχνά και έβλεπα την ομάδα στο ποδόσφαιρο. Μπασκετικός είμαι περισσότερο, ανδρώθηκα από την περίφημη ομάδα, τη γνωστή, όλης της Ελλάδας. Από εκείνο τον Αρη θυμάμαι κάποιους αγώνες με την Παρτιζάν, που ήταν ένα κομμάτι από τα δύσκολα, κάποιους αγώνες από το Παλέ. Ο Αρης ήταν η ομάδα όλης της Ελλάδας και η Θεσσαλονίκη ήταν το κέντρο της Ελλάδας λόγω των ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ηρακλή».

 

Για το αν δίνει κύρος η παρουσία του:

«Δεν ξέρω αν δίνει κύρος, δεν είμαι άνθρωπος που έχει καράβια και επιχειρήσεις ή εύρος και οικονομική δύναμη. Απλά ήρθαν τηλέφωνα από ανθρώπους εκιτιμώ που ήταν διφορούμενα, από τη μία μπράβο και συγχαρητήρια και καλά έκανες, από την άλλη υπήρχαν και οι αντιρρήσεις που μου έλεγαν πού πας να μπλέξεις. Ίσως και το θλέμα της υγείας με έκανε να είμαι πιο αφελής σε αυτές τις υποθέσεις και λέω δεν πειράζει ας φάω και τα μούτρα μου. Αγαπάω την ομάδα μου. Δεν έχεις την πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και ορμάς. Κάνω έναν παρόμοιο ρόλο τώρα, κάνω τον Θησέα».

 

Για το αν έχει σχέσεις με το Νίκο Γκάλη:

«Όχι δεν έχω σχέσεις με τον Γκάλη, τον υπεραγαπώ, πήρα και αυτόγραφο αλλά νομίζω ότι και αυτός είναι ένα αγνό κομμάτι του Αρη που κρατιέται σε ένα απυρόβλητο επίπεδο. Το θέμα είναι να μη μείνουμε μόνο στο ένδοξο παρελθόν. Αλλά να προχωρήσουμε και στο ένδοξο μέλλον».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

 

 

X