ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σαφάρι»... πόρτα-πόρτα για την οικονομική εξασφάλιση

«Σαφάρι»... πόρτα-πόρτα για την οικονομική εξασφάλιση

Αγωνιστικά ξεπέρασε με απόλυτη επιτυχία ένα δύσκολο σκόπελο, κερδίζοντας τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα. Διοικητικά οργανώνεται σταθερά και σταδιακά

 

Αγωνιστικά ξεπέρασε με απόλυτη επιτυχία ένα δύσκολο σκόπελο, κερδίζοντας τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα. Διοικητικά οργανώνεται σταθερά και σταδιακά, συνεχίζοντας την καθημερινή «μάχη» για την οικονομική εξασφάλιση. Με δεδομένες δυσκολίες στο «σαφάρι» για ευρώ και με επαφές... πόρτα-πόρτα.

 

Οι επαφές είναι καθημερινές και διαδοχικές. Οικονομικά επιζητείται εξασφάλιση. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι σημαντική, η συμβολή κυρίως των οργανωμένων έχει τονιστεί από το διοικητικό σχήμα του Ηρακλή, αλλά υπογραμμίζεται η ανάγκη μεγαλύτερης συμμετοχής απ' όλο τον κόσμο. Καθημερινά προσθέτουν συμφωνίες για διαφημιστικές πινακίδες, οδεύουν στην εξασφάλιση της ισορροπίας εσόδων-υποχρεώσεων. Χρειάζονται ωστόσο μια μεγαλύτερη άνεση οικονομικά για να προχωρήσουν σε επιπρόσθετες βελτιωτικές κινήσεις του «κυανόλευκου οικοδομήματος», πέραν της διευθέτησης των οικονομικών απαιτήσεων για το αγωνιστικό. Στη Μίκρα περιμένουν εξελίξεις για μια περίπτωση κεντρικής χορηγίας στη φανέλα, αλλά παράλληλα προσπαθούν να ανοίξουν τις επαφές τους αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις, γνωρίζοντας πως αυτό το βασικό (για τα δεδομένα της κατηγορίας) έσοδο μπορεί να τους δώσει σημαντική «ανάσα».

 

Εξάλλου οι προσπάθειες για την έναρξη λειτουργίας του e-shop προχωρούν καθημερινά και σύντομα αναμένεται να είναι στη διάθεση των οπαδών του Ηρακλή που βρίσκονται στο εξωτερικό, ώστε να διαθέσει προϊόντα της ομάδας και εισιτήρια διαρκείας. 

 

 

X