ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρούκας: «Τιμή μας που φέραμε την ομάδα στην Α1»

Ρούκας: «Τιμή μας που φέραμε την ομάδα στην Α1»

Για την επιτυχημένη χρονιά, την επόμενη σεζόν, αλλά και το χρόνιο πρόβλημα με το γήπεδο μίλησε στο metrosport.gr ο αρχηγός του Μαραθώνα

Για την άνοδο του Μαραθώνα στην Α1 μίλησε στο metrosport.gr ο αρχηγός της ομάδας, Κωσταντίνος Ρούκας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον αγώνα με την Κριθιά και την άνοδο στην Α1: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά στο τέλος σταθήκαμε πιο τυχεροί στα πέναλτι και πανηγυρίσαμε την άνοδο. Θα ήθελα να αφιερώσω την άνοδο και στον δεύτερο αρχηγός της ομάδας (Λεωνίδα Δαναδιάδη). Ο Μαραθώνας θα είναι στην Α1για τρίτη φορά στην ιστορία του και είναι τιμή μας που καταφέραμε εμείς αυτό».

 

Για το ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν. Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα οι παίκτες είναι ξεκούραση μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά».

 

Για το μέλλον σου: «Το μέλλον μου δεν το γνωρίζω. Το παρών μου είναι ο Μαραθώνας».

 

Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Για μένα δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν κάνεις τέσσερις προπονησεις την εβδομάδα και δίνεις αγώνα κάθε Κυριακή μέχρι τις 3 Ιουνίου. Ούτε Μουντιάλ δεν προλαβαίνω».

 

Για το χρόνιο πρόβλημα με το γήπεδο: «Το γήπεδο έχει ακουστεί ότι θα φτιαχτεί το καλοκαίρι. Περιμένω πως και πως να το δω γιατί το ακούω τόσα χρόνια και δεν γίνεται τίποτα. Πιστέψτε με μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο πονάει το κορμί μας όταν τελειώνει μια σεζόν με τόσους αγώνες και προπονήσεις σε αυτό το ακατάλληλο γήπεδο».

X