ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ρωτήστε τον κόουτς για τον χρόνο συμμετοχής μου»

«Ρωτήστε τον κόουτς για τον χρόνο συμμετοχής μου»

Ο Κάιλ Ουίβερ με τον συντάκτη της «Μ» Στέλιο Παρθενάκη στο Παλατάκι για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ορλαντίνα

 

Είναι ο τελευταίος από τους Αμερικανούς παίκτες του Αρη που είδαν την πόρτα της εξόδου. Ο Κάιλ Ουίβερ, βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ορλαντίνα.

 

Η «Μ» πλησίασε τον Αμερικανό ο οποίος στάθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους»: «Είμαι απογοητευμένος, αφού δεν μπόρεσα να δείξω αυτά που μπορούσα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, νομίζω πως πήρα λίγο χρόνο συμμετοχής και δεν μπόρεσα να δείξω αυτά που μπορώ να κάνω».

 

Για τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Πρέπει να ρωτήστε τον ίδιο για τη συμμετοχή μου στην ομάδα. Κανείς παίκτης με λίγο χρόνο συμμετοχής δεν μπορεί να δείξει τις δυνατότητές του. Νομίζω πως θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαι πλέον μέρος της ομάδας, ακολουθώ τη δική μου πορεία. Αυτά είναι μέσα στη ζωή. Όμως, μου έχει μείνει μια πικρία, γιατί ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

Πάντως, ο Ουίβερ συνεχίζει να κάνει ατομικές προπονήσεις και περιμένει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Ελπίζω, σύντομα να έχω προτάσεις και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την καριέρα μου»

 

X