ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρωσικά εγκώμια για Μάτος, κάλεσμα σε Ολυμπιακό και νύξη για μάχη

Ρωσικά εγκώμια για Μάτος, κάλεσμα σε Ολυμπιακό και νύξη για μάχη

 Οι οπαδοί των Ρώσων πλέκουν το εγκώμιο του Λέο Μάτος, υποτιμούν τον ΠΑΟΚ και καλούν τα «αδέρφια» τους ενόψει της β’ αναμέτρησης των δύο ομάδων

Δυναμιτίζουν συνεχώς το κλίμα ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ οι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας.

 

Μετά το προκλητικό μήνυμα των Gladiator Firm 96 και το κάλεσμα της Fartria, οι οπαδοί του ρωσικού συλλόγου  συνεχίζουν να είναι προκλητικοί και εριστικοί.

 

Δημιουργούν κλίμα μάχης και κάνουν λόγο για διάλυση του ΠΑΟΚ τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Καλούν τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί και να γεμίσει το γήπεδο ώστε να δημιουργηθεί μια καυτή ατμόσφαιρα που θα «πνίξει» το Δικέφαλο και θα δείξει στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στους παίκτες του ποιος είναι το αφεντικό.

 

«Η Μόσχα είναι το σπίτι μας και εδώ αφεντικά είμαστε εμείς», τονίζουν οι Ρώσοι που δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δοθεί μάχη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία.

 

Μάλιστα, ζητούν τη βοήθεια και τη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού, με τον οποίο είναι αδελφοποιημένα σωματεία. Ένας οπαδός των Ρώσων γράφει: «Ελπίζω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας βοηθήσουν. Αδέρφια ελάτε!».

 

Επιπλέον, εκφράζουν τη σιγουριά τους για τη νίκη – πρόκριση της Σπαρτάκ στην επόμενη φάση. Θεωρούν ότι ο Δικέφαλος είναι μια αδύναμη και ασήμαντη ομάδα, η οποία κέρδισε στο α΄ παιχνίδι επειδή οι οπαδοί είχαν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, είχε την τύχη με το μέρος του και σε πολύ καλή βραδιά τον Λέο Μάτος.

 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα:

 

«Ελπίζω να κερδίσουμε. Δε γίνεται να χάνουμε από αδύναμες ομάδες».

 

«Όλα θα πάνε καλά! Καλή τύχη! Περιμένουμε τη νίκη!».

 

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια αδύναμη ομάδα, είναι απλά ασήμαντος».

 

«Η Σπαρτάκ είναι έτοιμη. Ελπίζω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας υποστηρίξουν. Καλή τύχη σε όλους».

 

«Όλα θα είναι ωραία. Η παρουσία του Γκλουσάκοφ θα ενισχύσει την ομάδα».

 

«Καρέρα, κοιμάσαι όρθιος. Σου πήρε το παιχνίδι μόνο με έναν παίκτη. Τον Μάτος».

 

«Μην ανησυχείτε θα σας στείλουμε κατευθείαν στους ομίλους του Europa League».

 

«Γαμ…Έλληνες!»

 

«Θα έρθουν και θα φύγουν ως συνήθως. Η καλύτερη απάντηση θα είναι μια νίκη με 3-0 και μετά αφήστε τους Έλληνες να πάνε σπίτι τους».

 

«Κυνηγήστε το πουλί, σάπιοι, άρρωστοι».

 

«Κόκκινο και λευκό παντού! Συσπειρωθείτε και διαλύστε τον ΠΑΟΚ! Δείξτε στους Έλληνες ότι εδώ είναι Μόσχα και πώς αυτό είναι το σπίτι μας!».

 

«Πιστεύω ότι θα σκίσουμε τους Έλληνες. Εκεί ήταν δύσκολα. Υπήρχε πολύ καλή υποστήριξη, ήρθε και το τρίτο γκολ και έγινε μια οπισθοχώρηση. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα στη Μόσχα!».

 

«Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση»

 

«Διαλύστε τον ΠΑΟΚ»

 

«Σας περιμένουμε γαμ…Έλληνες»

 

«Αδέρφια σας περιμένουμε»

X